Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίρκας: Δεν έγινε ουσιαστική εξέταση των πόθεν έσχες των υποψήφιων καναλαρχών – Δεν υπήρξε πρόθεση συγκάλυψης

tags :
Τσίρκας: Δεν έγινε ουσιαστική εξέταση των πόθεν έσχες των υποψήφιων καναλαρχών – Δεν υπήρξε πρόθεση συγκάλυψης
Γίνεται συστηματική προσπάθεια από τη ΝΔ να ακυρώσει το νόμο Παππά υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι δεν έγινε ουσιαστική εξέταση των δηλώσεων πόθεν έσχες των υποψήφιων καναλαρχών στην Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Β. Τσίρκας.
«Δεν υπήρξε πρόθεση για συγκάλυψη, δεν έχουμε πρόθεση συγκάλυψης κανενός γεγονότος.
Γίνεται συστηματική προσπάθεια της ΝΔ να ακυρώσει το νόμο Παππά» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Τσίκρας, ο οποίος επανέλαβε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ότι «όποιος υποψήφιος δεν πληροί τις προϋποθέσεις, θα έρθει ο επόμενος».
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι προσπαθεί να πλήξει το ηθικό πλεονέκτημα της κυβέρνησης «σηκώνοντας» το θέμα της αδειοδότησης και του κ. Καλογρίτσα.
Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Γκιουλέκας υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «στηρίζει με νύχια και με δόντια κουμπάρους στο ΣΥΡΙΖΑ», ενώ έκανε λόγο για «μπανανία», καθώς όπως είπε, δεν είναι δυνατό να συμμετέχουν σε ένα διαγωνισμό δηλώνοντας ό,τι εγγύηση θέλουν χωρίς έλεγχο.
Για τρίγωνο διαπλοκής και αμαρτίας, και σκαστή παρανομία, έκανε λόγο η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου αναφερόμενη στην υπόθεση της Attica Bank.
«Να ελεγχθεί η επιτροπή αδειοδότησης, αλλά και ο (γ.γ Ενημέρωσης) κ. Κρέτσος που επικύρωσε το πόρισμα για τους υποψήφιους υπερθεματιστές.
Τρίγωνο διαπλοκής Attica, Καλογρίτσας, Σπίρτζης...
Τρίγωνο αμαρτίας.
Περιμένω την παρέμβαση του πρωθυπουργού, να μάς απαντήσει τι θα κάνει για τον υπουργό Επικρατείας και τον γγ. Ενημέρωσης» είπε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης