Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Βασική ιδέα του ΣΥΡΙΖΑ είναι να έχει δικό του κανάλι για τα επόμενα 10 χρόνια

Γεωργιάδης: Βασική ιδέα του ΣΥΡΙΖΑ είναι να έχει δικό του κανάλι για τα επόμενα 10 χρόνια
Μου λένε ότι ήμουν πολύ ευγενικός τελικά που έλεγα ψεύτη τον Τσίπρα τόνισε ο κ.Γεωργιάδης
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε πως βασική ιδέα του ΣΥΡΙΖΑ είναι να έχει το δικό του κανάλι για τα επόμενα 10 χρόνια.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε ότι σε αυτή την προσπάθεια της η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν υπολόγισαν τίποτα».
«Τα πρόσωπα που το 1989 είχαν μπλέξει στο σκάνδαλο Κοσκωτά είναι τώρα και οι πρωταγωνιστές στην Attica Bank» είπε ο κ.Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση φοβάται ότι θα αποδειχθεί ότι κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, μιλούσε με ανθρώπους του Καλογρίτσα.
«Το πιο τρομερό από όλα είναι ότι η ελληνική Δικαιοσύνη είναι απούσα» είπε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος διερωτήθηκε γιατί η κυβέρνηση, εφόσον είναι καθαρή, δεν φέρνει στη Βουλή τα πόθεν έσχες των 4 υποψήφιων καναλαρχών.
«Έχω διαρκώς μηνύματα που μου λένε ότι ήμουν πολύ ευγενικός τελικά που έλεγα ψεύτη τον Τσίπρα» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης