Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση Μαξίμου στις κατηγορίες της ΝΔ για τις προσλήψεις στην ΕΡΤ - Θέλουν κλειστή την ΕΡΤ

Απάντηση Μαξίμου στις κατηγορίες της ΝΔ για τις προσλήψεις στην ΕΡΤ - Θέλουν κλειστή την ΕΡΤ
Η ΝΔ εξακολουθεί να υπηρετεί τα συμφέροντα των καναλαρχών και να θέλει την ενημέρωση υποταγμένη στα ιδιωτικά συμφέροντα
Απάντηση στη ΝΔ για τις προσλήψεις στην ΕΡΤ που εξήγγειλε η κυβέρνηση και τις κατηγορίες της περί ενίσχυσης της προπαγάνδας της καταρρέουσας κυβέρνησης έδωσαν κυβερνητικές πηγές.
Κατηγορούν τη Νέα Δημοκρατία πως θέλει κλειστή την ΕΡΤ και την ενημέρωση υποταγμένη στα ιδιωτικά συμφέροντα, εξαιτίας της σκληρής ανακοίνωσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την πρόσληψη 55 νέων συμβασιούχων στην κρατική τηλεόραση των ήδη 2.500 εργαζομένων.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι ίδιες πηγές σημειώνουν μεταξύ άλλων:
"Η ΝΔ εξακολουθεί να υπηρετεί τα συμφέροντα των καναλαρχών, εξακολουθεί να θέλει κλειστή την ΕΡΤ και την ενημέρωση υποταγμένη στα ιδιωτικά συμφέροντα, είναι η απάντηση που επιφυλάσσουν κυβερνητικές πηγές στην ανακοίνωση που εξέδωσε, νωρίτερα σήμερα, για την ΕΡΤ, η ΝΔ.
Η ΝΔ με σημερινή της ανακοίνωση καταδικάζει την απόφαση πρόσληψης 55 εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στην ΕΡΤ.
Προφανώς για τη ΝΔ, η οποία έκλεισε την ΕΡΤ σε μια νύχτα για να διευκολύνει τους καναλάρχες, η δημόσια ραδιοτηλεόραση αποτελεί βαρίδι στην ενημέρωση", σχολιάζουν κυβερνητικοί κύκλοι και κατηγορούν τη ΝΔ ότι θέλει την ΕΡΤ κλειστή και στο περιθώριο, διότι για την ΝΔ η ενημέρωση πρέπει να είναι υποταγμένη σε ιδιωτικά συμφέροντα".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης