Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης προς Τόσκα: Όταν αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη, υποβάλλουμε και την παραίτηση μας

Γεωργιάδης προς Τόσκα: Όταν αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη, υποβάλλουμε και την παραίτηση μας
Διαφορετικά είναι για το θεαθήναι υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τα επεισόδια και τη χρήση δακρυγόνων από αστυνομικές δυνάμεις κατά πορείας συνταξιούχων σχολιάζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Όταν αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη, κε. Τόσκα, υποβάλλουμε και την παραίτηση μας, αλλιώς είναι για το θεαθήναι…» ανέφερε με μήνυμα του στο twitter ο κ.Γεωργιάδης.
Νωρίτερα και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να εξέφρασε την ενόχλησή του για το γεγονός ότι έγινε ρίψη δακρυγόνων κατά τη διάρκεια της πορείας συνταξιούχων και ζήτησε να μην επαναληφθεί.
Στη συνέχεια το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία υπογραμμίζει ότι «αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την περιορισμένη χρήση χημικών κατά τη διάρκεια διαδήλωσης συνταξιούχων σήμερα, 3 Οκτωβρίου 2016, στη συμβολή της λεωφόρου Βασ. Σοφίας με την οδό Ηρώδου Αττικού.
Μετά το σημερινό περιστατικό, δόθηκε εντολή να απαγορευτεί κάθε χρήση δακρυγόνων σε διαδηλώσεις εργαζομένων και συνταξιούχων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης