Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Μπροστά στην κυβέρνηση Τσίπρα ο Τσοχατζόπουλος είναι αγγελούδι

Γεωργιάδης: Μπροστά στην κυβέρνηση Τσίπρα ο Τσοχατζόπουλος είναι αγγελούδι
Μόνο γέλιο προκαλεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει τον εαυτό του ως «άσπιλο της διαπλοκής» είπε ο κ.Γεωργιάδης
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά και τη διαπλοκή εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε πως μπροστά στη σημερινή κυβέρνηση ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι αγγελούδι.
«Δεν νομίζω ότι ο κ.Τσίπρας μπορεί να στριμώξει κανέναν.
Μπορεί να νόμιζαν ότι είναι «αμόλυντοι».
Μετά τον Καλογρίτσα και τον Σπίρτζη ο τελευταίος που μπορεί «να κουνά το δάχτυλο» είναι ο Τσίπρας.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος μπροστά τους είναι αγγελούδι», τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
Αναφερόμενος στην απόφαση του ΣτΕ να ακυρώσει τις αναγκαστικές παραιτήσεις των μελών του δ.σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ ο κ.Γεωργιάδης είπε πως «κατέρρευσε και αυτή η σκευωρία, πήγε στο καλάθι των αχρήστων, θα έχει μεγάλη πλάκα να μιλήσουμε για το ΚΕΕΛΠΝΟ».
Επίσης, χαρακτήρισε πολύ εντυπωσιακή «τη σιωπή της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού και την αδράνεια της Δικαιοσύνης στις καταγγελίες Βουδούρη».
«Η ιδέα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει τον εαυτό του ως "άσπιλο της διαπλοκής" μόνο γέλιο προκαλεί» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη συγκέντρωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μαξίμου
«Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί τραγουδούν αντάρτικα στο Μαξίμου με κρασί και πλαστικά ποτήρια, στην υγεία των κορόιδων που τους ψήφισαν....
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ντρέπονται που πάνε στη Βουλή και κάνουν ό,τι τους λέει ο Σόιμπλε και η τρόικα...» είπε ο κ.Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης