Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία αλλά θα επιδιώξουμε συναινέσεις

Γεωργιάδης: Στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία αλλά θα επιδιώξουμε συναινέσεις
Η σημερινή κυβέρνηση δεν επιθυμεί συναινέσεις, αλλά επιδιώκει το διχασμό είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Την θέση ότι αν και στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία, αυτή θα επιδιώξει συναινέσεις μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Όταν θα έλθει εκείνη η ώρα των εκλογών και αυτοδυναμία να έχουμε, θα επιδιώξουμε ευρύτερες συναινέσεις με κόμματα, στα οποία συμφωνούμε στο μείζον, που είναι ο ευρωπαϊκός δρόμος της χώρας.
Τα κόμματα, στα οποία υπάρχει η κοινή συνταύτιση απόψεων ως προς τον ευρωπαϊκό δρόμο της χώρας είναι γνωστά.
Είναι το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι στην παρούσα Βουλή, δε βλέπω κάποιο άλλο, που να 'χει αυτή τη γραμμή.
Όμως, ο στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία» είπε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να αποτελέσει εποικοδομητικό συνομιλητή και της σημερινής κυβέρνησης εφόσον η τελευταία επιζητά συναινέσεις.
«Η κυβέρνηση αυτή δεν επιθυμεί συναινέσεις, αλλά επιδιώκει τον διχασμό.
Ο κ.Τσίπρας είπε στον Μητσοτάκη «είστε η αντιπολίτευση του όχι σε όλα».
Ο Τσίπρας που ως αρχηγός αντιπολίτευσης δεν ψήφισε ένα άρθρο, ενός νόμου, ζητούσε εκλογές από την πρώτη μέρα και με όχημα την προεδρική εκλογή έριξε τη νόμιμη κυβέρνηση του τόπου, λέει στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, που του ψήφισε και το μνημόνιο, για να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ το καλοκαίρι, ότι είμαστε η αντιπολίτευση του «όχι σε όλα».
Προφανώς ο κ. Τσίπρας θεωρεί τον ελληνικό λαό βλάκα.
Η ΝΔ έχει αποδείξει τη διάθεσή της υπέρ της συναίνεσης στην πράξη, όχι στα λόγια, όμως, τη συναίνεση την καθορίζει πάντα η κυβέρνηση» και «ο μαέστρος της συναίνεσης είναι πάντοτε ο πρωθυπουργός» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης.
Ερωτηθείς για τη λίστα με τους 475 μεγαλοκαταθέτες, που εστάλη στις ελληνικές Αρχές από το υπουργείο Οικονομικών του γερμανικού κρατιδίου της Ρηνανίας Βεστφαλίας, ο κ.Γεωργιάδης υπενθύμισε ότι «Η ΝΔ ως κυβέρνηση είναι η κυβέρνηση που έδωσε τη λίστα Lagarde στις εισαγγελικές Αρχές με το που την παρέλαβε» τονίζοντας ότι η θέση του κόμματος είναι «όσο περισσότερους φοροφυγάδες πιάσουμε τόσο το καλύτερο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης