Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τριανταφυλλίδης: Να αποτυπωθεί η φωνή της βάσης στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Δεν είναι μόνο για τους πρωτοκλασάτους

tags :
Τριανταφυλλίδης: Να αποτυπωθεί η φωνή της βάσης στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Δεν είναι μόνο για τους πρωτοκλασάτους
Η κυβέρνηση εξάντλησε όλα τα περιθώρια της διαπραγμάτευσης υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την ανάγκη να αποτυπωθεί η φωνή της βάσης στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Τριανταφυλλίδης.
Σε δηλώσεις του στο Κόκκινο ο κ.Τριανταφυλλίδης είπε ότι το συνέδριο δεν είναι για να μιλήσουν μόνο τα πρωτοκλασάτα στελέχη, αλλά για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις της επόμενης μέρας.  
O κ. Τρανταφυλλίδης επισημαίνοντας τα σημαντικότερα σημεία της χθεσινής ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα τόνισε πως οριοθέτησε ορθά τα κομμάτια της πορείας της κυβέρνησης μέχρι σήμερα, μεταξύ των οποίων ήταν και η αναφορά του στην επιλογή να εφαρμοστεί μια δύσκολη συμφωνία αντί να επιλεχθεί η καταστροφική λύση της εξόδου από το ευρώ.
«Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια της διαπραγμάτευσης και όταν ο πρόεδρος ζητούσε να του απαντήσουν στο ερώτημα αν υπάρχει άλλη λύση, τότε είχε ακούσει την πρόταση του κ. Λαπαβίτσα να πάρουμε το πακέτο Σόιμπλε» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως έστειλε και μήνυμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ότι  δεν θα μείνουμε απαθείς στην προκρούστεια κλίνη, τώρα θα αποφασίσουμε για το τι θα γίνει με το χρέος, γιατί ο εν δυνάμει επενδυτής δεν μπορεί να περιμένει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης