Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά Καμμένου – Ντροπή τα όσα είπε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

tags :
Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά Καμμένου – Ντροπή τα όσα είπε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ
Τον χειροκρότησαν οι δήθεν αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι γλύφτες πρώην ΠΑΣΟΚ αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη
Δριμεία επίθεση στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπ. Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένο για τα όσα υποστήριξε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ.
«Μόνο με την λέξη «ντροπή» μπορούν να χαρακτηρισθούν τα όσα είπε ο κ. Καμμένος χθες στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ περί «νέου Γοργοποτάμου» από τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.
«Νέος Γοργοπόταμος» το 3ο Μνημόνιο, η υποταγή στα κελεύσματα  του Σόιμπλε, η εκχώρηση του εθνικού πλούτου για 99 χρόνια, οι φόροι, οι κομμένες συντάξεις, οι πλειστηριασμοί!
Και το χειρότερο.
Τον χειροκρότησαν οι δήθεν αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι γλύφτες και αριβιστές πρώην ΠΑΣΟΚ» αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ.
Σημειώνεται ότι στην χθεσινή ομιλία του ο κ.Καμμένος, αφού απευθύνθηκε στους συνέδρους του ΣΥΡΙΖΑ με τη φράση «σύντροφοι και συντρόφισσες», τόνισε ότι «η συνεργασία των δύο κομμάτων θα συνεχιστεί απρόσκοπτα μέχρι να ελευθερωθεί η χώρα, μέχρι να φύγουν οι δανειστές».
«Βρεθήκαμε μαζί στον αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που είχε αποφασίσει να παραδώσει τη χώρα, βρεθήκαμε μαζί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και μαζί κυβερνάμε, χτίσαμε μαζί ένα νέο Γοργοπόταμο, αποδείξαμε μαζί ότι μπορούμε να ενώσουμε τους Ελληνες, επισήμανε ο κ.Καμμένος, υπογραμμίζοντας ότι «τέλειωσαν οι νταβατζήδες και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης