Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τα πρόσωπα για τη θέση του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ - Οι δυο συν μια λύσεις του Τσίπρα και η γυναίκα έκπληξη

Τα πρόσωπα για τη θέση του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ - Οι δυο συν μια λύσεις του Τσίπρα και η γυναίκα έκπληξη
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποκλείεται να ρίξει στο τραπέζι κι ένα πρόσωπο έκπληξη
Τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τη θέση του νέου γραμματέα της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ αναζητά ο Αλέξης Τσίπρας έχοντας στο μυαλό του δύο + μία λύσεις.
Σε ότι αφορά το πρόσωπο που ο ίδιος, εδώ και καιρό προτάσσει, είναι αυτό του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη ο οποίος γνωρίζει το κόμμα όσο κανείς άλλος και είναι το πρόσωπο που μπορεί να σταθεί ως γεφυροποιός των εσωκομματικών «φυλών».
(Δείτε εδώ  τις δηλώσεις Σκουρλέτη)

Όμως υπάρχουν εισηγήσεις στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα οι οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ, λένε πως αν μεταφέρει τον υπουργό Περιβάλλοντος στο κόμμα είναι σα να στέλνει ένα μήνυμα πως κάνει πίσω στις πιέσεις των δανειστών οι οποίοι όλο το τελευταίο διάστημα έρχονται σε αντιπαράθεση και σύγκρουση με τον Πάνο Σκουρλέτη για το ζήτημα της ΔΕΗ και κατ΄ επέκταση των ιδιωτικοποιήσεων.
Έτσι λοιπόν, η δεύτερη λύση που έχει στα χέρια του ο πρωθυπουργός είναι αυτή της παραμονής του Παναγιώτη Ρήγα στη θέση του Γραμματέα του κόμματος ο οποίος θα συναγωνιστεί με το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας κ Σκορίνη με πιθανότερο να επανεκλέγεται από την νέα Κεντρική Επιτροπή λόγο συσχετισμών ο κ Ρήγας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του bankingnews ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποκλείεται να ρίξει στο τραπέζι κι ένα πρόσωπο έκπληξη.
Μια νέα γυναίκα με υψηλή κομματική αναφορά κι ευρύτατη εσωκομματική αποδοχή έτσι ώστε, να προχωρήσει στην έκπληξη σηματοδοτώντας ότι το κόμμα έχει μεν συνέχεια διατηρεί το αριστερό προοδευτικό του πρόσημο αλλά φρεσκάρετε και στηρίζει τους νέους ανθρώπους.

Δ.Α

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης