Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Στο εξωτερικό όταν πεις ότι είσαι κομμουνιστής σε βάζουν φυλακή - ΣΥΡΙΖΑ: Ακροδεξιό παραλήρημα

Γεωργιάδης (ΝΔ): Στο εξωτερικό όταν πεις ότι είσαι κομμουνιστής σε βάζουν φυλακή - ΣΥΡΙΖΑ: Ακροδεξιό παραλήρημα
Για ακροδεξιό παραλήρημα του αντιπροέδρου της ΝΔ κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ
Αντιδράσεις προκαλεί η δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Αδ. Γεωργιάδη σε κομματική εκδήλωση περί φυλάκισης των κομμουνιστών σε χώρες του εξωτερικού.
Για ακροδεξιό παραλήρημα κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. 
«Το ακροδεξιό παραλήρημα στο οποίο επιδόθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, στην ομιλία του σε κομματική εκδήλωση στη Χίο αλλά και στη συνέντευξή του σε τοπική εφημερίδα του νησιού, εκθέτει πλήρως τον ίδιο τον επικεφαλής της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του. 
Οπως επισημαίνει το κυβερνητικό κόμμα, «ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπεραμύνθηκε της πολιτικής Σαμαρά για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, μια πολιτική που είχε οδηγήσει σε δεκάδες πνιγμούς αθώων ανθρώπων στο Αιγαίο.
Την ίδια στιγμή, η ανάκληση της ρητορικής του μετεμφυλιακού κράτους και του αντικομουνισμού της δεκαετίας του '50, αποτελεί ευθεία βολή κατά της δημοκρατίας.
Συμφωνεί ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, με το ακροδεξιό παραλήρημα του αντιπροέδρου του; Απαιτούμε εξηγήσεις.»

Οι επίμαχες δηλώσεις Γεωργιάδη

«Η χώρα είναι στα πρόθυρα εκτροπής και ο Τσίπρας δεν διστάζει να κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία», τόνισε από τη Χίο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας σε κομματική συγκέντρωση στην Χίο μεταξύ άλλων σημείωσε ότι «κάνει ένα καλό ο Τσίπρας.
Το μοναδικό καλό για την Ελλάδα.
Εξευτελίζει την ιδεολογία της αριστεράς και μετά από αυτόν δεν θα τολμάει κανείς να δηλώσει αριστερός αφού θα είναι ο περίγελος της παρέας του».
«Πάντα έλεγα ότι οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες και με έλεγαν υπερβολικό», ανέφερε ο ίδιος και πρόσθεσε πως «σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν πας, όταν πεις ότι είσαι κομμουνιστής σε βάζουν φυλακή.
Στην Ελλάδα γίνεται το αντίθετο».
Ακόμη, ο κ. Γεωργιάδης αφού κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εξαπάτησε τον λαό, την κάλεσε να παραιτηθεί προκειμένου «να σωθεί ό,τι σώζεται».
Για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών υπογράμμισε πως «αν θέλεις να πολεμήσεις τη διαπλοκή θέλεις πολλά κανάλια εν αντιθέσει με αυτούς που θέλουν λίγα όπως ακριβώς κάνει ο ίδιος.
Θέλει να μας κάνει Βενεζουέλα αφού αυτά έκανε ο Τσάβες».
«Όλα μαζί τα λάθη της Νέας Δημοκρατίας 40 χρόνια, δεν κάνουν τα λάθη μίας εβδομάδας του Γιάνη Βαρουφάκη», είπε ο κ. Γεωργιάδης και σημείωσε ότι η ΝΔ όταν αναλάβει η Ν.Δ. τα ηνία της χώρας θα αποδοθούν ευθύνες.
Για το προσφυγικό σημείωσε ότι η μοναδική αλήθεια του πρωθυπουργού ήταν αυτή που αφορούσε το θέμα αυτό.
Μεταξύ άλλων ανέφερε «τους λέγαμε ότι από 75.000 μετανάστες που μπήκαν το 2014, ο αριθμός θα διπλασιαστεί.
Τελικά διαψευστήκαμε γιατί πέρασαν τα σύνορα 1,5 εκατ. άνθρωποι»
Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι «όταν γίνουμε κυβέρνηση τα σύνορα θα φυλαχτούν, θα δημιουργηθούν κλειστού τύπου κέντρα και όσοι δικαιούνται άσυλο θα το παίρνουν και οι υπόλοιποι θα απελαύνονται».

www.bankingnews.gr




Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης