Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης για το ΕΣΡ – Καμία εμπιστοσύνη στο ΣΥΡΙΖΑ

Γεωργιάδης (ΝΔ): Άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης για το ΕΣΡ – Καμία εμπιστοσύνη στο ΣΥΡΙΖΑ
Η ΝΔ θέλει συγκρότηση του ΕΣΡ υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Για άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης στο θέμα του ΕΣΡ έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, κατόπιν της απόσυρσης των άρθρων 2 και 2Α δηλαδή των αρμοδιοτήτων Παππά για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών και της υποψηφιότητας Πολύδωρα.
«Εμείς δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στο ΣΥΡΙΖΑ.
Πρώτα θα ψηφίσουν ότι πρέπει να ψηφίσουν και ότι υποσχέθηκε ο κ.Βούτσης, τον οποίο εμπιστευόμαστε αλλά δεν εμπιστευόμαστε τον κ.Παππά, και μετά η ΝΔ θα προτείνει ονόματα για το ΕΣΡ.
Η ΝΔ θέλει συγκρότηση του ΕΣΡ» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος χαρακτήρισε «αστεία» τη δικαιολογία που χρησιμοποίησε ο υπουργός Επικρατείας, Ν. Παππάς αναφορικά με το ταξίδι του με τον Κύπριο δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου στη Βενεζουέλα τον Αύγουστο του 2013 (ο κ.Παππάς είπε ότι μετέβη στη Βενεζουέλα για να εξετάσει το ενδεχόμενο αγοράς αγροτικών προϊόντων από τη Βενεζουέλα).
«Ο κ,. Παππάς οφείλει να μας πει τι έκανε στη Βενεζουέλα με έναν δικηγόρο που εξειδικεύεται στις offshore» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης, αναφέροντας πως «είχε προφανώς καλλιεργήσει σχέσεις με το καθεστώς εκεί, μην κοιτάτε που τώρα κάνουν ότι δεν το ξέρουν».
«Η χθεσινή δικαιολογία Παππά ότι πήγε στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας για να κανονίσουν ανταλλαγή αγροτικών προϊόντων με τον Τσάβες και τον Μαδούρο για την επερχόμενη μάλιστα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι η πιο αστεία δικαιολογία…
Τον «έδωσε» στεγνά ο Αρτεμίου» ανέφερε ο κ.Γεωργιάδης, επισημαίνοντας το tweet του Κύπριου δικηγόρου, ο οποίος έγραψε «σιγά μην πήγαμε στα σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας για να αγοράσουμε πιπεριές και φασόλια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης