Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Αν ισχύουν όσα είπε ο Παππάς, η ΝΔ δεν θα συναινέσει στο ΕΣΡ

Γεωργιάδης (ΝΔ): Αν ισχύουν όσα είπε ο Παππάς, η ΝΔ δεν θα συναινέσει στο ΕΣΡ
Ο Παππάς άδειασε τον Βούτση, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα πάρει πίσω τον αριθμό 4 για τις τηλεοπτικές άδειες είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Την θέση ότι αν ισχύουν τα όσα είπε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς σε σημερινή συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ αναφορικά με το ότι ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες ισχύει και ότι παραμένει η πρόβλεψη για τον αριθμό 4 για τους τηλεοπτικούς σταθμούς, η ΝΔ δεν πρόκειται να συναινέσει στη συγκρότηση του ΕΣΡ διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Ακόμα και αν δείξουμε εμπιστοσύνη στον Βούτση δεν έχουμε εμπιστοσύνη στον κ Παππά.
Το θέμα του αριθμού των αδειών είναι το κορυφαίο ζήτημα που έθεσε η ΝΔ και δεν πάμε πίσω από αυτό» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Γεωργιάδης.
«Σήμερα ο κ Παππάς άδειασε τον κ Βούτση ο οποίος στη συνδιάσκεψη των προέδρων δεσμεύτηκε ότι θα πάρει πίσω τον αριθμό τέσσερα.
Ο Παππάς είπε σήμερα ότι επιμένει στον αριθμό 4 γιατί είναι ο πυρήνας του νόμου του.
Αν καταργηθεί ο αριθμός τέσσερα, ώστε να μην δημιουργείται η αναστάτωση και αν επιστρέψουν οι αρμοδιότητες στο ΕΣΡ, αμέσως θα προτείνουμε τα πρόσωπα τα οποία θέλουμε», τόνισε ο κ.Γεωργιάδης.
«Αν όμως ισχύουν αυτά που είπε σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΙ, που είναι ευθέως αντίθετα με τα όσα είπε ο κ Βούτσης, τότε η ΝΔ δεν μπορεί να συναινέσει.
Αυτή είναι η ακριβής μας θέση εξαρχής.
Δεν θα παίξει ο κ Παππάς με τη νοημοσύνη μας, με τη δημοκρατία και τους εργαζομένους» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης