Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καλαφάτης: Αναγκαία η πολιτική αλλαγή – Η ΝΔ έχει συγκεκριμένο πολιτικό σχέδιο

tags :
Καλαφάτης: Αναγκαία η πολιτική αλλαγή – Η ΝΔ έχει συγκεκριμένο πολιτικό σχέδιο
Η κυβέρνηση δίνει μάχη χαρακωμάτων για να διαχειριστεί την ήττα που υπέστη με τις τηλεοπτικές άδειες είπε ο κ.Καλαφάτης
Την θέση ότι είναι αναγκαία η πολιτική αλλαγή και ότι η ΝΔ έχει συγκεκριμένο πολιτικό σχέδιο διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Σ. Καλαφάτης.
Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να μοιράσει φρούδες ελπίδες και ούτε πρόκειται να υποσχεθεί κάτι που δεν πρόκειται να υλοποιήσει.
Ο λόγος ο πολιτικός που εκφράζεται έχει έντονα το στοιχείο του ρεαλισμού.
Θα πρέπει να υπάρξει μία επιθετική και θετική στάση για την προώθηση των μεταρρυθμίσεων, ώστε να μπορέσουμε να παράξουμε πλούτο.
Εάν ακολουθηθεί αυτή η πορεία που έχει επιλέξει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα φτάσουμε σ' ένα πλήρες αδιέξοδο» τόνισε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ.Καλαφάτης.
Όσον αφορά τις εξελίξεις με τις τηλεοπτικές άδειες ο βουλευτής της ΝΔ είπε πως η κυβέρνηση δίνει μάχη χαρακωμάτων για να διαχειριστεί την πολιτική ήττα που υπέστη.
«Ροκ σκηνές ζούμε και στη σύγχρονη πολιτική εποχή με τις πολιτικές παγοποντιές, που έχει επιχειρήσει η κυβέρνηση σχετικά με μια μάχη χαρακωμάτων που φαίνεται ότι δίνει στο κομβικό ζήτημα που αφορά το τηλεοπτικό τοπίο προφανώς για να υπερασπιστεί και να διαχειριστεί μια προφανώς πολιτική ήττα την οποία υπέστη σε ένα ζήτημα που αποτέλεσε κι ένα από τα βασικά αφηγήματα - για να μην πω το βασικό - της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του ίδιου του κυρίου πρωθυπουργού προσωπικά.
Η λύση είναι πολύ απλή και αυτονόητη.
Αντί να επιχειρεί μέσα από τροπολογίες, οι οποίες περισσότερο θολώνουν το τοπίο αντί το ξεκαθαρίζουν, θα μπορούσε να ακολουθήσει μια αυτονόητη πολιτική που η Νέα Δημοκρατία υπερασπίζεται και θέτει στο τραπέζι.
Η πολιτική αυτή έχει τρία βήματα: την κατάργηση του νόμου Παππά, την αντικατάσταση αυτού του νόμου μ' ένα ρυθμιστικό πλαίσιο που να είναι απολύτως συμβατό με τη συνταγματική επιταγή και τις αποφάσεις του συνταγματικού δικαστηρίου και να ακολουθήσει συζήτηση- διαβούλευση για τη σύνθεση του ΕΣΡ» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης