Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Να κλείσει άμεσα η β’ αξιολόγηση – Ανίκανη η κυβέρνηση να εφαρμόσει ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση

tags :
ΝΔ: Να κλείσει άμεσα η β’ αξιολόγηση – Ανίκανη η κυβέρνηση να εφαρμόσει ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση
Μια αποτελεσματική μεταρρυθμιστική κυβέρνηση θα είχε ήδη πετύχει το στόχο της ποσοτικής χαλάρωσης αναφέρει η ΝΔ
Να κλείσει άμεσα τη β’ αξιολόγηση καλεί την κυβέρνηση η ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι «οι καθυστερήσεις επιβαρύνουν διαρκώς τους πολίτες».
«Η Κυβέρνηση που σέρνεται και εγκαταλείπει συνεχώς κάθε θέση που διατυπώνει, οφείλει να κλείσει αμέσως την δεύτερη αξιολόγηση, γιατί οι καθυστερήσεις επιβαρύνουν διαρκώς τους πολίτες.
Μια αποτελεσματική, μεταρρυθμιστική Κυβέρνηση θα είχε, ήδη, πετύχει το στόχο της ποσοτικής χαλάρωσης» υπογραμμίζει σε ανακοίνωση της η ΝΔ μετά το τέλος της συνεδρίασης του άτυπου Συντονιστικού Οργάνου Κοινοβουλευτικού Έργου υπό την προεδρία του Κ. Μητσοτάκη.
«Οι καθυστερήσεις επιβαρύνουν διαρκώς τους πολίτες» επισημαίνει η ΝΔ, τονίζοντας ότι θα κάνει «τα πάντα για να συμβάλλει σε αυτόν τον στόχο, παρά τις τραγικές ολιγωρίες της Κυβέρνησης».
Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται πως η ΝΔ «δίνει έμφαση στα μεγάλα προβλήματα που βιώνει ο ελληνικός λαός και στη συνεχιζόμενη ανικανότητα της Κυβέρνησης να αποκτήσει και να εφαρμόσει ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση», ενώ κατά τη συνεδρίαση διαπιστώθηκε «θετικό κλίμα» για τις προτάσεις της ΝΔ κατά την περιοδεία που πραγματοποίησε ο κ. Μητσοτάκης στην Κρήτη.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, η συζήτηση περιστράφηκε και για την επόμενη ημέρα στις ΗΠΑ μετά την εκλογή του Trump.
Όπως έγινε γνωστό ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέστειλε ήδη συγχαρητήρια επιστολή προς τον νέο Αμερικανό πρόεδρο, ενώ σε ανακοίνωση μετά τη συνεδρίαση επισημαίνεται πως η εκλογή του «είναι, αναμφισβήτητα, ένα πολύ σημαντικό διεθνές γεγονός και η επιλογή του αμερικανικού λαού είναι, ασφαλώς, απόλυτα σεβαστή».
«Η Νέα Δημοκρατία προσδοκά στη συνέχιση και ενίσχυση των δεσμών φιλίας και συνεργασίας της Ελλάδας με τις Η.Π.Α», προσθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης