Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κόλλια – Τσαρουχά (υφ. Μακεδονίας – Θράκης): Θα κλείσει η β’ αξιολόγηση – Δεν πάμε σε εκλογές

Κόλλια – Τσαρουχά (υφ. Μακεδονίας – Θράκης): Θα κλείσει η β’ αξιολόγηση – Δεν πάμε σε εκλογές
Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα, οι θυσίες έχουν φτάσει στο απροχώρητο είπε η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης
Την πεποίθηση ότι η β’ αξιολόγηση θα κλείσει και ότι η χώρα δεν θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές εξέφρασε η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, τονίζοντας ότι η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλα μέτρα.
«Πάντα στις παραμονές της αξιολόγησης, μας ζητούσαν περισσότερα μέτρα, μας απειλούσαν.
Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο, οι θυσίες έχουν φτάσει στο απροχώρητο» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» η υφυπουργός, η οποία κάλεσε τους δανειστές να προχωρήσουν στις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει, αναφορικά με τη μείωση του ελληνικού χρέους.
«Οι θεσμοί μπορεί να πιέζουν για νέα μέτρα, αλλά το θέμα της Ελλάδας τράβηξε πολύ και αδικαιολόγητα με αιματηρές θυσίες.
Εμείς ό,τι αναλάβαμε το κάναμε.
Δεν μπορεί οι εταίροι να σταματούν σε λίγες χώρες που αντιδρούν και κυρίως στην άρνηση της Γερμανίας» τόνισε η κ. Κόλλια- Τσαρουχά, η οποία απέρριψε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
«Η ΝΔ ζητά εκλογές από την επομένη των προηγούμενων εκλογών.
Η συμφωνία του 2015 ψηφίστηκε σχεδόν από όλα τα κόμματα συμπεριλαμβανομένης και της ΝΔ.
Δεν θα στηθούν κάλπες.
Δεν θα βγάλουν κάτι οι εκλογές, κάτι διαφορετικό από αυτό που υπάρχει τώρα» είπε η κα.Τσαρουχά, η οποία τόνισε ότι υποστηρίζει την κίνηση για τη δημιουργία πρωθυπουργικού γραφείου στη βόρεια Ελλάδας, τονίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο ο πρωθυπουργός θα έχει μια πιο δυνατή σχέση με την βόρεια Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης