Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βέττας: Χωρίς νέα μέτρα θα κλείσει η αξιολόγηση – Το αφήγημα της ΝΔ θα καταρρεύσει σύντομα

tags :
Βέττας: Χωρίς νέα μέτρα θα κλείσει η αξιολόγηση – Το αφήγημα της ΝΔ θα καταρρεύσει σύντομα
Καταθέτουμε ένα δύσκολο προϋπολογισμό που δεν θα παράγει νέα ελλείμματα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την εκτίμηση πως η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς να χρειαστεί να ληφθούν νέα μέτρα διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Βέττας, ο οποίος υποστήριξε πως το αφήγημα της ΝΔ θα κλείσει πολύ σύντομα.
«Όλα δείχνουν πως θα έχουμε απόφαση και κλείσιμο της αξιολόγησης.
Καθώς πλησιάζουμε στο Eurogroup θα ακούμε δημοσιεύματα για νέο μνημόνιο» τόνισε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Βέττας, ο οποίος υποστήριξε πως από τη διαπραγμάτευση για τα εργασιακά δεν προκύπτουν νέα μέτρα.
«Η χώρα έχει μπει σε μια δημοσιονομική ισορροπία, άλλο όμως αυτό και άλλο αυτό που λένε για νέα μέτρα.
Η αντιπολίτευση δεν θέλει να πετύχει η ρύθμιση για το χρέος και το κλείσιμο της αξιολόγησης και όλο το αφήγημά της θα καταρρεύσει πολύ σύντομα» τόνισε ο κ.Βέττας.
«Αν γυρίσουμε πίσω στο 2015, είπαμε στον κόσμο ότι καταθέτουμε ένα δύσκολο προϋπολογισμό ο οποίος δεν θα παράγει νέα ελλείμματα και πράγματι στο τέλος του 2016 η χώρα δεν έχει ύφεση έχουμε περάσει στην ανάπτυξη», υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό το ζήτημα της ανεργίας και πως θα πρέπει να γίνουν επενδύσεις που θα απορροφήσουν εργατικό δυναμικό.
«Η  οικονομία δεν ανατάσσεται με συνθήματα.
Αυτή η χώρα δεν είχε μέχρι πρότινος οικονομικά εργαλεία, εμείς αυτές τις μέρες νομοθετούμε πολύ σοβαρά θέματα για την πιο γρήγορη αδειοδότηση των επιχειρήσεων» είπε ο κ.Βέττας, ο οποίος υπογράμμισε την βαρύτητα που έχει ο νέος αναπτυξιακός νόμος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης