Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρεμένος: Οι αντοχές του λαού έχουν εξαντληθεί – Να το καταλάβουν οι δανειστές

tags :
Βαρεμένος: Οι αντοχές του λαού έχουν εξαντληθεί – Να το καταλάβουν οι δανειστές
Να μην παίζουν με τις πολιτικές αντιθέσεις στην Ελλάδα για να περνούν τη γραμμή τους είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την εκτίμηση πως οι αντοχές του λαού έχουν εξαντληθεί και αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι δανειστές διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Βαρεμένος.
«Να μην παίζουν οι δανειστές με τις πολιτικές αντιθέσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα προκειμένου κάθε φορά να περνάνε τη γραμμή τους.
Βρισκόμαστε σε ένα σημείο καμπής [...]
Αυτή τη φορά είναι οριακή η διαπραγμάτευση, με την έννοια ότι το ζητούμενο είναι να ανοίξει ο δρόμος για έξοδο από την κρίση με τον οδικό χάρτη που έχει περιγράψει η κυβέρνηση.
Δεν είναι απλά τα πράγματα, αλλά δεν μπορεί να γίνει κι αλλιώς από την πλευρά της χώρας, όχι μόνο της ελληνικής κυβέρνησης» είπε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM ο κ.Βαρεμένος, ο οποίος ζήτησε τη συνδρομή σε αυτήν την προσπάθεια και της αντιπολίτευσης.
«Αν κάθε φορά που φτάνουμε σε μία οριακή κατάσταση, η διαπραγμάτευση πιέζει τα πράγματα προς την πλευρά του αδιεξόδου, αυτό όχι μόνο παραγωγικό δεν είναι, αλλά είναι και επικίνδυνο» είπε ο κ.Βαρεμένος.
«Η κρίση είναι ευρωπαϊκή με παγκόσμιες διαστάσεις και συνέπειες.
Αυτό που διακυβεύεται είναι το μέλλον, η συνοχή και η ύπαρξη της ευρωζώνης όχι σε σχέση με ό,τι θα συμβεί στην Ελλάδα αλλά πιθανώς σε σχέση με ό,τι θα συμβεί σε άλλα μεγάλα κράτη και οικονομίες της Ευρώπης, όπως είναι οι εξελίξεις στην Ιταλία, οι εκλογές στη Γαλλία, για να καταλήξουμε στις εκλογές στη Γερμανία» υποστήριξε ο κ.Βαρεμένος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης