Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το ΔΝΤ

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το ΔΝΤ
«Θα εξακολουθεί να θεωρεί την αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων «εμμονική ιδεοληψία της Αριστεράς»; ερωτά τον Κυρ. Μητσοτάκη
Να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) καλεί τον επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, το Μέγαρο Μαξίμου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας εξήγγειλε 13η σύνταξη για τους χαμηλοσυνταξιούχους και την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ γα τα νησιά του Βόρειου και του Ανατολικού Αιγαίου. Ως απάντηση ο κ. Μητσοτάκης τον κατηγόρησε, στη Βουλή, ότι θέτει σε κίνδυνο το πρόγραμμα γιατί εξοργίζει το ΔΝΤ.
«Ο κ. Μητσοτάκης αντί να επιδεικνύει το μένος του κατά της κοινωνίας και να μέμφεται την κυβέρνηση που ασκεί κοινωνική πολιτική, θα ήταν χρήσιμο να απαντήσει και να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το ΔΝΤ», καθιστά σαφές το Μέγαρο Μαξίμου και θέτει τα εξής δύο ερωτήματα στη ΝΔ:
1. Συμφωνεί με τον αντιπρόεδρο του κόμματός του, Αδ. Γεωργιάδη, που πλειοδοτεί σε ακρότητες υποσχόμενος ακόμα περισσότερα μέτρα από όσα ζητά το ΔΝΤ και ο Β. Σόϊμπλε;
2. Θα εξακολουθεί να θεωρεί την αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων «εμμονική ιδεοληψία της Αριστεράς»; 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης