Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Η Χρυσή Αυγή για άλλη μια φορά υπήρξε συνοδοιπόρος σε μια επιλογή της κυβέρνησης

ΝΔ: Η Χρυσή Αυγή για άλλη μια φορά υπήρξε συνοδοιπόρος σε μια επιλογή της κυβέρνησης
«Ο κ. Παππάς θα μπορούσε να δοκιμάσει την αποδοχή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, βγαίνοντας από τη Βουλή και πηγαίνοντας στην πορεία των συνταξιούχων στο Σύνταγμα»
Καυστικά απαντά στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή τις σημερινές του δηλώσεις από το βήμα της Βουλής.
Νωρίτερα, ο Νίκος Παππάς σχολίασε την απόφασή της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δηλώσει «παρών» στην ψηφοφορία για τις έκτακτες παροχές:
«Το πρόγραμμά μας πετυχαίνει γιατί έχει χαμηλά πλεονάσματα, καθώς και γιατί το δικό μας παράλληλο πρόγραμμα παίρνει μέτρα για την κοινωνική προστασία. Αποδεικνύεται όμως από την στάση της ΝΔ ότι η στράτευσή της στο “Μένουμε Ευρώπη” ήταν “να μείνει η Ευρώπη ως έχει”.
Αυτή την μάχη θα την χάσουν οι δυνάμεις της λιτότητας στην Ευρώπη».
«Κύριοι της ΝΔ, θα σας ευχηθούμε από τώρα καλά Χριστούγεννα και καλή τύχη όταν θα πάτε στις περιφέρειές σας να εξηγήσετε στους συνταξιούχους τι κάνατε», συμπλήρωσε.
«Ο κ. Παππάς θα μπορούσε να δοκιμάσει την αποδοχή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, βγαίνοντας από τη Βουλή και πηγαίνοντας στην πορεία των συνταξιούχων στο Σύνταγμα.
Εκεί θα καταλάβαινε ότι τα όσα είπε προς τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές, αφορούν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο και τους Υπουργούς της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», απαντά από την πλευρά της η Ν.Δ., καταλήγοντας:
«Τέλος, οφείλει μια θετική αναφορά στην Χρυσή Αυγή, που για άλλη μια φορά υπήρξε συνοδοιπόρος σε μια πολιτική επιλογή της κυβέρνησης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης