Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση Ασημακοπούλου στον Παππά - «Συνεχίζει να προκαλεί για να ξεχαστεί ότι είναι ο υπουργός των βοσκοτόπων»

Επίθεση Ασημακοπούλου στον Παππά - «Συνεχίζει να προκαλεί για να ξεχαστεί ότι είναι ο υπουργός των βοσκοτόπων»
«Κάντε κάτι για το υπουργείο σας, κ. Παππά!», αναφέρει η κα Ασημακοπούλου
Επίθεση κατά του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης εξαπέλυσε σήμερα, Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τον προγραμματισμό και τις δράσεις του υπουργείου, θέμα για το οποίο κατέθεσε και 13 ερωτήσεις στη Βουλή.
«Ο αποτυχημένος υπουργός – Καναλάρχης κ. Παππάς, αντί να οργανώνει ταξίδια στη Βενεζουέλα με τον κ. Αρτεμίου, για να εξασφαλίσει την έμπρακτη υποστήριξη του κ. Μαδούρο, αντί να συγκαλύπτει την offshore της “Αυγής”, ας ασχοληθεί, επιτέλους, με τα ζητήματα του υπουργείου του οποίου προΐσταται», τονίζει η κα Ασημακοπούλου, προσθέτοντας πως «σχεδόν δύο μήνες από τον ανασχηματισμό, στον οποίο ο κ. Τσίπρας τον αντάμειψε, για την προσπάθεια ελέγχου της πολυφωνίας και του πλουραλισμού, με καινούργιο Υπουργείο, ο κ. Παππάς δεν έχει αντιληφθεί που βρίσκεται».
«Συνεχίζει να προκαλεί, προσπαθώντας να ξεχαστεί ότι είναι ο Υπουργός των βοσκοτόπων του κ. Καλογρίτσα, της διαπλοκής και της αδιαφάνειας», υπογραμμίζει σκωπτικά.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης