Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπροστά στο αδιέξοδο της επιβολής νέων μέτρων η κυβέρνηση - Θα ζητήσει 180 ψήφους ή εκλογές

Μπροστά στο αδιέξοδο της επιβολής νέων μέτρων η κυβέρνηση - Θα ζητήσει 180 ψήφους ή εκλογές
Σε περίπτωση που η αντιπολίτευση δεν συναινέσει στην επιβολή νέων μέτρων είναι πιθανών το Μαξίμου να καταφύγει σε εκλογές
«Για νέα μέτρα που καλείται να πάρει η κυβέρνηση καθώς σε διαφορετική περίπτωση η μόνη διέξοδος είναι οι εκλογές» κάνει λόγο στην τελευταία του έκδοση το Βήμα της Κυριακής.
Όπως αναφέρει, «μετά την ψυχρολουσία και την ψυχρή συνειδητοποιήσει της κατάστασης κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup της Πέμπτη φαίνεται να επιλέγει τον εκβιασμό της αντιπολίτευσης, ζητώντας την έγκριση της με 180 ψήφους».
«Σε περίπτωση που η αντιπολίτευση δεν συναινέσει, όπως διαμηνύει ήδη, είναι πιθανών το Μαξίμου να καταφύγει σε εκλογές».
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «η παράταση των διαβουλεύσεων και «γαία πυρι μιχθήτω» για την οικονομία ως το καλοκαίρι απορρίπτεται ως αδιέξοδη.
Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το Βήμα, στην κυβέρνηση κάποιοι ελπίζουν ακόμη ότι θα μπορούσε ίσως να περιοριστεί ο ρόλος του ΔΝΤ σε ρόλο τεχνικού συμβούλου αν ψηφιστεί ένα γερό πακέτο μέτρων πριν από την 20η Φεβρουαρίου, σε συνδυασμό με την παράταση του κόφτη.
«Γίνεται όμως»; διερωτάται το δημοσίευμα για να δώσει την απλή απάντηση «Θα δείξει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης