Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Άγνωστο το πότε θα κλείσει η αξιολόγηση – Στόχος μας μια κυβέρνηση ευρείας αποδοχής

Χατζηδάκης: Άγνωστο το πότε θα κλείσει η αξιολόγηση – Στόχος μας μια κυβέρνηση ευρείας αποδοχής
Θα επιδιώξουμε μια κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής ακόμα και αν πιάσουμε αυτοδυναμία είπε ο κ.Χατζηδάκης
Την εκτίμηση πως είναι άγνωστο το πότε θα κλείσει η αξιολόγηση διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης, ο οποίος απέδωσε τις καθυστερήσεις στην πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση.
«Είναι άγνωστο πότε θα κλείσει η αξιολόγηση καθώς το μείγμα πολιτικής που εφάρμοσε η κυβέρνηση δεν ενέπνευσε τους δανειστές» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Χατζηδάκης, ο οποίος υποστήριξε πως σε περίπτωση εκλογών και νίκης της ΝΔ, θα επιδιώξει κυβέρνησης ευρύτερης αποδοχής.
«Στόχος μας είναι μια κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής με όλα τα κόμματα που θα είναι στην Βουλή, ακόμη κι αν η ΝΔ έχει αυτοδυναμία» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, επισημαίνοντας ότι η δήλωση Βερναρδάκη ότι οι εκλογές θα είναι οι πιο διχαστικές δείχνει τις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
«Στόχος της ΝΔ δεν είναι οι προσχωρήσεις προσώπων στο κόμμα αλλά η διεύρυνση της απήχησης της παράταξης» είπε ο κ.Χατζηδάκης
Ερωτηθείς για την συνάντηση Μητσοτάκη – Μέρκελ στο Βερολίνο τόνισε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος και θα ξεκαθαρίσει ότι η στάση των δανειστών είναι ιδιαίτερα σκληρή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης