Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Βαξεβάνης και Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καλούνται να παραλάβουν το βραβείο Πούλιτζερ …

ΝΔ: Βαξεβάνης και Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καλούνται να παραλάβουν το βραβείο Πούλιτζερ …
Η απάντηση της ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ και δημοσίευμα που εμφανίζει τη σύζυγο του Κ. Μητσοτάκη να κατέχει offshore εταιρεία
«Αναμένουμε τον κ. Βαξεβάνη και το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στο Μοσχάτο, για να παραλάβουν το βραβείο Πούλιτζερ», απαντά η ΝΔ, με αφορμή δημοσίευμα περί offshore εταιρείας της συζύγου του Κ. Μητσοτάκη.
«Το κέρδισαν επάξια καθώς ... αποκάλυψαν στοιχεία που δημόσια δηλώνει στο βιογραφικό της η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη», προσθέτει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της και καταλήγει «κατά τ' άλλα, σε ό,τι αφορά τον κ. Βαξεβάνη, ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες.
 ΥΓ. Οι δηλώσεις πόθεν έσχες δεν έχουν ακόμα κατατεθεί, καθώς δίνονται παρατάσεις, για να μπορέσουν οι Υπουργοί της Κυβέρνησης να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους με τις παχυλές καταθέσεις εντός και εκτός Ελλάδας».
Σημειώνεται ότι προηγήθηκε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που εμφανίζει τη σύζυγο του Κ. Μητσοτάκη, Μ. Γκραμπόφσκι, να κατέχει offshore εταιρεία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον πρόεδρο της ΝΔ, Κ Μητσοτάκη, να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατό στην δημοσιοποίηση του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων τόσο των δικών του όσο και της συζύγου του.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης