Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Πληρώνουμε το κόστος της αναξιοπιστίας της κυβέρνησης

Χατζηδάκης (ΝΔ): Πληρώνουμε  το κόστος της αναξιοπιστίας της κυβέρνησης
Τι ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης
«Πληρώνουμε, δυστυχώς, όλοι μαζί το κόστος της αναξιοπιστίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», τονίζει σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης.
Όπως σημειώνει, «τόσο τα μέτρα για τη μείωση του αφορολογήτου όσο και τα μέτρα για τη μείωση των συντάξεων έχουν την υπογραφή Τσίπρα-Καμμένου».
Κάνοντας αναφορά στον πρωθυπουργό, Α. Τσίπρα, ο κ. Χατζηδάκης τον κατηγορεί ότι «βαφτίζει το κρέας, ψάρι» και σημειώνει πως  «ο κ. Τσίπρας, στην προσπάθειά του να συσκοτίσει την πραγματικότητα, ξέχασε τις ίδιες τις δικές του δηλώσεις, πριν από μερικούς μήνες».
Προσθέτει ότι ο κ. Τσίπρας  «επιχειρεί να γραπωθεί από τα περιβόητα αντίμετρα, τα οποία θα είναι επί πιστώσει, ενώ τα μέτρα για τη μείωση του αφορολογήτου και των συντάξεων θα είναι τοις μετρητοίς».
Ο κ. Χατζηδάκης μεταξύ άλλων αναφέρει ότι  η κυβέρνηση προσπαθεί να «καμουφλάρει τα μέτρα και να δώσει άλλοθι στους βουλευτές της για να τα ψηφίσουν».
Τέλος, δηλώνει ότι η ΝΔ θα καταψηφίσει επί της αρχής το πακέτο μέτρων που θα κατατεθεί στη Βουλή, ενώ «όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις όπως λ.χ. η απελευθέρωση της ενέργειας, αν συμφωνούμε με τις επιμέρους ρυθμίσεις, ασφαλώς θα δώσουμε θετική ψήφο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης