Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραμανλής: Καραμανλικός ευκαιρίας ο Π. Καμμένος – Είμαστε όλοι ενωμένοι στη ΝΔ

Καραμανλής: Καραμανλικός ευκαιρίας ο Π. Καμμένος – Είμαστε όλοι ενωμένοι στη ΝΔ
Η χειρότερη της Μεταπολίτευσης η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ υποστήριξε ο κ.Καραμανλής
Καραμανλικό ευκαιρίας χαρακτήρισε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπ. Άμυνας, Π. Καμμένο ο βουλευτής της ΝΔ, Κ.Καραμανλής, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την έντονη δυσαρέσκεια που επικρατεί στο εσωτερικό της ΝΔ αναφορικά με το ότι ο κ.Καμμένος αυτοχαρακτηρίζεται «καραμανλικός».
Άλλωστε η δήλωση αυτή έρχεται να υλοποιήσει και την απόφαση που ελήφθη κατά την πρόσφατη συνεδρίαση των τομεαρχών της ΝΔ υπό τον κ.Μητσοτάκη ότι πρέπει να σταματήσει ο κ.Καμμένος «να εμφανίζεται ως εκπρόσωπος του Κώστα Καραμανλή».
«Είναι Καραμανλικός ευκαιρίας και Καραμανλικός αλά κάρτ.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν έχει καμία σχέση με τις αξίες του ιδρυτή της παράταξης που έβαζε το εθνικό συμφέρον πάνω από το προσωπικό.
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έβαζε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό συμφέρον χωρίς μεγάλα λόγια και χωρίς λαϊκισμούς.
Αν κάτι σημαίνει να πιστεύεις στις αρχές αυτές σημαίνει να πιστεύεις στη δωρικότητα, στη μετριότητα και στη σοβαρότητα.
Πολύ λυπάμαι αλλά ο αρχηγός των ΑΝΕΛ δεν έχει καμία σχέση με αυτές τις αρχές!
Και με τον κ. Τσίπρα και με τον Καραμανλή δεν γίνεται!
Δεν μπορούμε να είμαστε εκτός ΝΔ, δεν μπορεί να ανεβαίνουμε στις καλένδες της τρέλας και μετά να λέμε ότι είμαστε υποστηρικτές του Καραμανλισμού.
Αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Καραμανλής.
Ο βουλευτής της ΝΔ  υποστήριξε ότι «στη ΝΔ είμαστε όλοι ενωμένοι κατά της χειρότερης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης» ενώ θέλοντας να διαβεβαιώσει για το ενωτικό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε τον κ.Μεϊμαράκη «κεφάλαιο για το κόμμα»..
«Ωστόσο, όλοι πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι σε σοβαρές καταστάσεις πρέπει να τηρούμε σοβαρή στάση και να μετράμε τι λέμε και τι πράττουμε» είπε ο κ.Καραμανλής, αναφέροντας πως ορθά έπραξε η ΝΔ το 2015 και ψήφισε ώστε να μην βγει η Ελλάδα από το ευρώ.
«Σήμερα η ΝΔ δεν έχει κανένα λόγο να ψηφίσει τα μέτρα Τσίπρα» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, χαρακτηρίζοντας ζουρλομανδύα το μνημόνιο.
Ο κ.Καραμανλής υποστήριξε ότι η ΝΔ δεν πιστεύει πως μπορεί να υπάρξει Ελλάδα εκτός Ευρώπης, ενώ σημείωσε πως δεν έχει βάση να ρίχνουμε μέρος της ευθύνης για την κατάσταση της χώρας στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης