Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Όχι σε εκλογές – Να κλείσει η αξιολόγηση, προέχει η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Θεοδωράκης: Όχι σε εκλογές – Να κλείσει η αξιολόγηση, προέχει η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας
Η κυβέρνηση θα κλείσει την αξιολόγηση υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού
Την θέση ότι το Ποτάμι αντιτίθεται στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών καθώς αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να κλείσει η αξιολόγηση και να σιγουρευθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Θεοδωράκης υποστήριξε ότι το παιχνίδι των εκλογών δεν θα πρέπει να παίζεται σε τόσο κρίσιμες στιγμές για την χώρα.
«Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που τα χρόνια της κρίσης κάνει εκλογές και δημοψηφίσματα.
Σε όλες τις άλλες χώρες τα βρήκαν.
Τόσα χρόνια αντί να λύσουμε τα προβλήματα, κάνουμε εκλογές.
Ίσως είναι μια από τις αιτίες που μας οδήγησαν εδώ» υποστήριξε ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος εκτίμησε ότι η κυβέρνηση θα κλείσει τη διαπραγμάτευση και την αξιολόγηση.
Ωστόσο, σημείωσε ότι ο απολογισμός θα γίνει αφότου κλείσει η αξιολόγηση.
«Όταν κλείσει η αξιολόγηση θα δούμε τι κερδίσαμε και τι χάσαμε από την καθυστέρηση» είπε ο κ.Θεοδωράκης, αναφέροντας πως μέχρι τώρα ξέρουμε όλοι τι έχασε η χώρα από αυτήν την καθυστέρηση και αυτό που μένει να δούμε είναι τι κερδίσαμε.
Ερωτηθείς για το εάν το Ποτάμι θα στηρίξει τα μέτρα και τη συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή, ο κ.Θεοδωράκης υποστήριξε ότι το κόμμα του είχε προτείνει την εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, αλλά πήρε την απάντηση από την κυβέρνηση ότι θα το πράξει μόνη της.
«Ας πάρουν και την ευθύνη τότε» είπε ο κ.Θεοδωράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης