Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Αν ο Τσίπρας έχει αποφασίσει να μείνει πρωθυπουργός, ας κλείσει την αξιολόγηση

Γεωργιάδης: Αν ο Τσίπρας έχει αποφασίσει να μείνει πρωθυπουργός, ας κλείσει την αξιολόγηση
Εάν σπάσει η συμφωνία για το προσφυγικό, θα έρθουν στα ελληνικά νησιά 200.000 πρόσφυγες τόνισε ο κ.Γεωργιάδης
Την θέση ότι ο εάν ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει να μείνει πρωθυπουργός, πρέπει να κλείσει αμέσως την αξιολόγηση διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Αν έχει αποφασίσει ο κ. Τσίπρας να μείνει πρωθυπουργός που εγώ πιστεύω ότι το έχει αποφασίσει, πρέπει να κλείσει αμέσως την αξιολόγηση» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονία για το ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι «και με αυτή τη δημοσκόπηση πείθεται ο κ.Τσίπρας ότι δεν πρέπει να κάνει εκλογές και να κλείσει την αξιολόγηση.
Ερωτηθείς για το τι σημαίνει η αύξηση της έκτακτης ρευστότητας που λαμβάνουν οι ελληνικές τράπεζες από την ΕΚΤ μέσω του μηχανισμού ELA ο κ.Γεωργιάδης είπε πως αυτό αποδεικνύει πως η οικονομία αρχίζει να «στρίβει προς τα κάτω», γεγονός που όπως είπε, «σημαίνει ότι οι πιστωτές θα ζητούν μέτρα».
Όσον αφορά την αντιπαράθεση Τουρκίας – Ολλανδίας, ο κ.Γεωργιάδης τόνισε ότι αν συνεχιστεί η αντιπαράθεση της Τουρκίας με τους Ευρωπαίους θα έλθει μία ημέρα που η Άγκυρα θα σπάσει τη συμφωνία για το προσφυγικό και υπάρχει κίνδυνος να φτάσουν στα ελληνικά νησιά 200.000 πρόσφυγες και μετανάστες.
«Τυχόν μαζική εισροή θα τινάξει την ελληνική οικονομία στον αέρα» υποστήριξε ο κ.Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης