Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξυδάκης: Το τρίτο μνημόνιο μας επιβλήθηκε – Δεν είμαι ικανοποιημένος από το έργο της κυβέρνησης

Ξυδάκης: Το τρίτο μνημόνιο μας επιβλήθηκε – Δεν είμαι ικανοποιημένος από το έργο της κυβέρνησης
Οι εκλογές δεν είναι ένα φάρμακο που θα θεραπεύσει την κρίση υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι το τρίτο μνημόνιο επιβλήθηκε στην κυβέρνηση Τσίπρα διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Ξυδάκης, υπογραμμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το υπέγραψε υπό εκβιασμό και με τις τράπεζες κλειστές.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Ξυδάκης χαρακτήρισε το τρίτο μνημόνιο ως τακτική υποχώρηση.
«Δεν μπορεί να πηγαίνεις σε μια διαπραγμάτευση με τα χέρια κάτω όπως συμβαίνει από την αρχή της κρίσης» είπε ο κ.Ξυδάκης, ο οποίος ερωτηθείς αν αυτό συνέβη και με το τρίτο Μνημόνιο είπε ότι «ως ένα βαθμό αυτό συνέβη και στο τρίτο Μνημόνιο καθώς όταν είσαι με το πιστόλι στον κρόταφο υπογράφεις πράγματα».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως δεν είναι ικανοποιημένος από το έργο της κυβέρνησης γιατί, όπως είπε, «η προσδοκία μας είναι να είμαστε διαρκώς καλύτεροι».
«Έχουμε κάνει βήματα αλλά θα επιθυμούσα περισσότερα, αν και είναι πολύ δύσκολο το διεθνές περιβάλλον και της διεθνής επιτροπείας» τόνισε ο κ.Ξυδάκης, ο οποίος ερωτηθείς για το πότε εκτιμά ότι θα κλείσει η αξιολόγηση, υποστήριξε ότι «μπορεί στις 20 Μαρτίου να έχουμε μια εντυπωσιακή μεταστροφή», αναφέροντας ότι μπορεί να χρειαστούν άλλες 10 ή 20 ημέρες, δεν μπορώ να κάνω ακριβή εκτίμηση».
Ερωτηθείς για τα μέτρα της συμφωνίας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση δεν θα φέρει στη Βουλή μέτρα που δεν τα πιστεύει»..
Όσον αφορά το θέμα των εκλογών, ο κ.Ξυδάκη είπε «δεν είναι ένα φάρμακο που θα θεραπεύσει την κρίση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης