Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Στην Ευρώπη καλλιεργείται η ιδέα ότι δεν είμαστε μια πραγματική ευρωπαϊκή χώρα

Γεωργιάδης: Στην Ευρώπη καλλιεργείται η ιδέα ότι δεν είμαστε μια πραγματική ευρωπαϊκή χώρα
Η αποστολή των πακέτων δείχνει ότι μπαίνουμε σε μια περίεργη φάση όσον αφορά την εγχώρια τρομοκρατία είπε ο κ.Γεωργιάδης
Την θέση ότι στην Ευρώπη καλλιεργείται η ιδέα ότι δεν είμαστε μια πραγματική ευρωπαϊκή χώρα διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
Αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση και στις καθυστερήσεις για την ολοκλήρωση της β΄ αξιολόγησης, ο κ.Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Αθήνα 9,84» εξέφρασε τον φόβο ότι «θα έρθει η μέρα που η ευρωπαϊκή κοινή γνώμη θα πει δεν αντέχουμε να ασχολούμαστε άλλο με τους Έλληνες».
«Από τότε που ξέσπασε η κρίση και ασχολείται η Ευρώπη μαζί μας είμαστε μόνιμα στα πρωτοσέλιδα του ευρωπαϊκού Τύπου για αρνητικά θέματα.
Είναι ευρύτερο από το Grexit, είναι η ιδέα που καλλιεργείται στην Ευρώπη ότι δεν είμαστε μια πραγματική ευρωπαϊκή χώρα» υποστήριξε ο κ.Γεωργιάδης.
Όσον αφορά το θέμα με την αποστολή δεμάτων στο Γερμανικό ΥΠΟΙΚ και στο ΔΝΤ είπε ότι «η αποστολή των πακέτων δείχνει ότι μπαίνουμε σε μια περίεργη φάση όσον αφορά την εγχώρια τρομοκρατία».
«Εννοώ ότι αν η τρομοκρατία έχει αποφασίσει ότι έχει έρθει η ώρα να δημιουργήσει ταραχές στη χώρα σίγουρα μπορεί να το κάνει.
Η προηγούμενη κυβέρνηση είχε δρομολογήσει την κατασκευή φυλακών τύπου Γ για να μην μπορούν να είναι μαζί ποινικοί και τρομοκράτες.
Αυτό το εγχείρημα το σταμάτησε η κυβέρνηση Τσίπρα με το νόμο Παρασκευόπουλου
Με το να μην υλοποιηθεί αυτό το σχέδιο έχουμε επιτρέψει να έχουν οι τρομοκράτες τεράστιες επιχειρησιακές δυνατότητες.
Για κάθε θέμα ασφάλειας την ευθύνη την έχει το κράτος.
Η ιδέα ότι κάποιος επιβάτης ήταν σε ένα αεροπλάνο σε αποσκευές του οποίου υπήρχε βόμβα μου προκαλεί τρόμο» υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης