Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Προσβολή για τη δημοκρατία το παραλήρημα του βουλευτή της ΧΑ για τον Ν. Μπελογιάννη

tags :
ΣΥΡΙΖΑ: Προσβολή για τη δημοκρατία το παραλήρημα του βουλευτή της ΧΑ για τον Ν. Μπελογιάννη
«Οι απειλές των νοσταλγών του Χίτλερ από το βήμα της Βουλής δεν αφορούν μόνο την ιστορική μνήμη: Θίγουν ευθέως την ίδια την έννοια μιας κοινωνίας με δικαιοσύνη και ισότητα»
«Το φασιστικό παραλήρημα του βουλευτή της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, με αφορμή τα εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης για τον αγωνιστή της Αριστεράς, Νίκο Μπελογιάννη, αποτελεί προσβολή για τη δημοκρατία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Οι απειλές των νοσταλγών του Χίτλερ από το βήμα της Βουλής δεν αφορούν μόνο την ιστορική μνήμη: Θίγουν ευθέως την ίδια την έννοια μιας κοινωνίας με δικαιοσύνη και ισότητα.
Η συγκρότηση ενός κοινωνικού και πολιτικού μετώπου που θα βάλει φραγμό στους απογόνους των ταγματασφαλιτών και θα ανατρέψει τις αιτίες που οδήγησαν στην ανάδειξη τους σε κοινοβουλευτικό κόμμα, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα», τονίζει το κυβερνών κόμμα.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος δήλωσε από το βήμα της Βουλής ότι η Χρυσή Αυγή θα γκρεμίσει το σπίτι του «εγκληματία» Νίκου Μπελογιάννη «όταν έρθει η ώρα», δήλωση η οποία προκάλεσε και την αντίδραση άλλων κομμάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης