Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το ειρωνικό σχόλιο του ΥΠΟΙΚ για τα περί διαφωνίας Τσίπρα - Τσακαλώτου για τη διαπραγμάτευση

Το ειρωνικό σχόλιο του ΥΠΟΙΚ για τα περί διαφωνίας Τσίπρα - Τσακαλώτου για τη διαπραγμάτευση
Τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για διαφωνία Τσίπρα - Τσακαλώτου, η οποία προκάλεσε τη χθεσινή εμπλοκή στο EuroWorkingGroup, διέψευσαν νωρίτερα και κυβερνητικές πηγές
Με... ειρωνική διάθεση το υπουργείο Οικονομικών απαντά στα δημοσιεύματα περί διαφωνίας ανάμεσα στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τα περί διαφωνίας για τις συντάξεις, η οποία μπλόκαρε τη συμφωνία στο χθεσινό EuroWorking Group.
Όπως τονίζουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών, «η φημολογία για τις δήθεν διαφωνίες του υπουργού Οικονομικών με τον Πρωθυπουργό βασίζονται στην ίδια στέρεη βάση με την επιστημονικότατη και εμπεριστατωμένη άποψη ότι «ο γάμος είναι η βασική αιτία των διαζυγίων»’, σημειώνουν για να συμπληρώσουν:
Είναι κάποια ανακούφιση για τον υπουργό ότι ενώ στο σύμπαν μπορεί ο άνθρωπος να είναι το μοναδικό νοήμον ον, στη γη ο αριθμός των ανόητων δεν είναι άπειρος».
Τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για διαφωνία Τσίπρα - Τσακαλώτου, η οποία προκάλεσε τη χθεσινή εμπλοκή στο EuroWorkingGroup, διέψευσαν νωρίτερα και κυβερνητικές πηγές.
Όπως αναφέρουν δεν υπήρξε κανένα προσύμφωνο ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών και τους θεσμούς, με το οποίο διαφώνησε ο πρωθυπουργός. 
Σημειώνεται πως τα Νέα σε δημοσίευμά τους ανέφεραν ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε συνάψει προσύμφωνο με τους δανειστές αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα και το εύρος των περικοπών στις συντάξεις, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται ότι έκρινε πως κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να περάσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης