Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Τσίπρα – Στο επίκεντρο οι διαπραγματεύσεις και η επικείμενη συμφωνία

Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Τσίπρα – Στο επίκεντρο οι διαπραγματεύσεις και η επικείμενη συμφωνία
Σήμα επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου αναμένεται να στείλει ο πρωθυπουργός
(upd) Σε εξέλιξη είναι το κεκλεισμένων των θυρών υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, το οποίο αναμένεται να εστιάσει στις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την πορεία της διαπραγμάτευσης αλλά και τα μέτρα που θα περιέχει η επικείμενη συμφωνία με τους δανειστές.
Η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου πραγματοποιείται από τις 9:00 το πρωί στη Βουλή.
Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί με λεπτομέρειες στις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης ενόψει του κλεισίματος της αξιολόγησης, εκτιμάται πως θα επισημάνει ότι παρά τα νέα δύσκολα μέτρα, υπάρχουν για πρώτη φορά και θετικά μέτρα, τα οποία θα οδηγήσουν σε μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα και θα υπογραμμίσει ότι η συμφωνία ανοίγει νέους δρόμους για την χώρα και για την έξοδο της από την κρίση και από την εποπτεία.
Υπό αυτό το πλαίσιο ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να ζητήσει από τους υπουργούς του ότι έχει έρθει η ώρα προκειμένου όχι μόνο να επιταχυνθεί αλλά και να βελτιωθεί το κυβερνητικό έργο και σε τομείς που δεν σχετίζονται άμεσα με τη διαπραγμάτευση.
Άλλωστε η βελτίωση και η αποτελεσματικότητα του κυβερνητικού έργου είναι απαραίτητη προϋπόθεση έτσι ώστε η κυβέρνηση να καταφέρει, έστω και σταδιακά, να αλλάξει την αρνητική εικόνα που έχει σχηματίσει για αυτήν η πλειοψηφία των πολιτών.

(πρώτη ενημέρωση Πέμπτη 13 Απριλίου 08:41)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης