Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαράκη (ΝΔ): Η ΝΔ δεν μπορεί να κάνει αποδεκτό το πακέτο των μέτρων – αντίμετρων

tags :
Ζαχαράκη (ΝΔ): Η ΝΔ δεν μπορεί να κάνει αποδεκτό το πακέτο των μέτρων – αντίμετρων
Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για τα αντίμετρα υποστήριξε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΝΔ
Την θέση ότι η ΝΔ δεν μπορεί να κάνει αποδεκτό το πακέτο μέτρων – αντίμετρων που πρόκειται να φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση διατύπωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη.
«Για τα αντίμετρα δεν υπάρχει ακόμα κάτι το συγκεκριμένο και το μόνο που ακούμε είναι κάποιες προτάσεις για αυτά, οι οποίες όμως δεν πείθουν» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9.84 η κα.Ζαχαράκη.
«Είναι χαρακτηριστικό ότι θα γίνουν κάποιες κινήσεις για τις υπάρχουσες αδυναμίες των παιδιών στα σχολεία, όταν πέρυσι χάσαμε περίπου 3.1εκ. ευρώ από κοινοτικούς πόρους σε διανομή φρούτων και λαχανικών που θα πήγαιναν στα ελληνικά σχολεία.
Άρα έρχεσαι και υπόσχεσαι πράγματα, τα οποία δεν ξέρεις αν θα μπορέσεις να εφαρμόσεις και το πιθανότερο είναι ότι δε θα μπορέσεις.
Όταν μιλάμε για υπέρβαση στόχων, πάνω από 3.5% των πλεονασμάτων, είναι κάτι πολύ δύσκολο.
Η ίδια η κυβέρνηση έλεγε ότι αυτό δεν είναι εφικτό και τώρα όχι μόνο λέει ότι γίνεται αλλά ότι γίνεται και με πλεόνασμα έτσι ώστε να πάρουμε τα αντίμετρα.
Άρα το πακέτο των μέτρων-αντίμετρων δεν μπορεί να γίνει δεκτό από την αξιωματική αντιπολίτευση και από ότι αντιλαμβάνομαι ούτε από τα λοιπά κόμματα», τόνισε η κα.Ζαχαράκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης