Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξυδάκης: Βαριά η υποκρισία της ΝΔ – Προτεραιότητα μας η καθημερινότητα των πολιτών

Ξυδάκης: Βαριά η υποκρισία της ΝΔ – Προτεραιότητα μας η καθημερινότητα των πολιτών
Αυτό που κερδίζουμε από τη συμφωνία με τους δανειστές είναι η αίσθηση σταθερότητας είπε ο κ. Ξυδάκης
Για βαριά υποκρισία όσον αφορά τη στάση της ΝΔ απέναντι στα αντίμετρα έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Ξυδάκης, ο οποίος υποστήριξε πως το κέρδος από αυτήν τη συμφωνία είναι η αίσθηση σταθερότητας που δίνει στην ελληνική κοινωνία.
«Με τον ίδιο τρόπο που η Νέα Δημοκρατία ψήφισε «παρών» για τη διανομή του βοηθήματος από το περίσσευμα στους συνταξιούχους, με τον ίδιο τρόπο κινείται και τώρα, με μια υποκρισία και με έναν παραλογισμό.
Δεν καταλαβαίνω το πολιτικό σκεπτικό της Νέας Δημοκρατίας» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Ξυδάκης.
Αναφερόμενος στη συμφωνία ο κ.Ξυδάκης είπε πως προτεραιότητα για την κυβέρνηση είναι «να ανακουφιστεί η καθημερινότητα του πολίτη» και να ανοίξει «ένα παράθυρο στο μέλλον στις νεότερες γενιές».
«Η κυβέρνηση προσπάθησε να εξασφαλίσει κάποιους μακροοικονομικούς δείκτες που θα βάλουν τη χώρα σε τροχιά ανάκαμψης, κυρίως ένα σταθερό και βιώσιμο χρέος.
Αυτό που κερδίζεις (από τη συμφωνία) και το οποίο πάντα μας το αφαιρούσαν οι δανειστές [...] είναι η αίσθηση σταθερότητας, ένα σταθερό πλαίσιο που είναι αναγκαίο και για τους πολίτες» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης