Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο υπουργείο Παιδείας ο Τσίπρας – Το βάρος στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών

Στο υπουργείο Παιδείας ο Τσίπρας – Το βάρος στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών
Αρχίζει τις επισκέψεις στα υπουργεία ο πρωθυπουργός για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου
Στροφή στην καθημερινότητα των πολιτών επιχειρεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ύστερα από το κλείσιμο της συμφωνίας με τους δανειστές ρίχνει το βάρος της πολιτικής και της προσοχής του στα βήματα που πρέπει να γίνουν τόσο για την ανάταξη της οικονομίας όσο και για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών.
Σήμερα ο πρωθυπουργός αρχίζει από το υπουργείο Παιδείας τις επισκέψεις στα υπουργεία προκειμένου αφενός να επιβλέψει την πορεία του κυβερνητικού έργου και αφετέρου να δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές για το τι θα πρέπει να γίνει στη συνέχεια.
Άλλωστε αρκετές φορές κατά το παρελθόν ο κ.Τσίπρας έχει σημειώσει τη σημασία που έχουν για την κυβέρνηση η Παιδεία και η Υγεία, έχοντας μάλιστα υποστηρίξει ότι οι τομές σε αυτούς τους δύο τομείς θα είναι καθοριστικές για την όλη λειτουργία της κυβέρνησης.
Υπενθυμίζεται ότι εντός της εβδομάδας ο κ.Τσίπρας θα αναχωρήσει για την Κίνα όπου θα έχει σημαντικές επαφές όπου θα έχει κατ’ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Vladimir Putin και με τον γ.γ. του ΟΗΕ, Antonio Guterres.
Δεν αποκλείεται μάλιστα ο πρωθυπουργός να συναντηθεί και με την διευθύντρια του ΔΝΤ, Christine Lagarde προκειμένου να συζητήσουν για το θέμα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης