Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διάγγελμα Τσίπρα για τα αποτελέσματα του Eurogroup – Επικοινωνιακή αντεπίθεση από την κυβέρνηση

Διάγγελμα Τσίπρα για τα αποτελέσματα του Eurogroup – Επικοινωνιακή αντεπίθεση από την κυβέρνηση
Μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός θα έχει κατ’ιδίαν συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς
Στην αντεπίθεση περνά η κυβέρνηση μετά το χθεσινό Eurogroup με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες προκειμένου να επικοινωνήσει τις αποφάσεις που έλαβαν οι Ευρωπαίοι ΥΠΟΙΚ για το ελληνικό πρόγραμμα..
Μετά τη συνάντηση που είχε νωρίτερα σήμερα το πρωί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να προχωρήσει σε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό αναφερόμενος στα όσα αποφασίστηκαν στο Eurogroup και στο τι αυτά σημαίνουν για την πορεία της χώρας.
Σημειώνεται πως από την ερχόμενη εβδομάδα ο κ.Τσίπρας θα έχει σειρά επαφών με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων προκειμένου να τους ενημερώσει για τα αποτελέσματα του Eurogroup (αλλά και για το Κυπριακό) ενώ όπως έγινε γνωστό θα ακολουθήσει και συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
Κατά τη συνάντηση του με τον κ.Παυλόπουλο ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι στο χθεσινό Eurogroup έγινε ένα καθοριστικό βήμα για την έξοδο της Ελλάδας από την πολυετή κρίση.
«Δεν χρειάζεται χαλάρωση αλλά ένταση των προσπαθειών για μια δυναμική ανάκαμψη της οικονομίας.
Στη χθεσινή απόφαση του Eurogroup υπάρχει σαφής δέσμευση για το οριστικό τέλος των μνημονίων με την ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος.
Τώρα πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας και όχι να χαλαρώσουμε, ώστε να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις για μια δυναμική ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, που, όμως, θα μεταφραστεί και στο επίπεδο της ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών, σε μια προοπτική δίκαιης ανάπτυξης και επούλωσης των μεγάλων πληγών της κρίσης» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης