Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργαντάς (ΝΔ): Δεν είναι θετικό το πρόσημο της συμφωνίας – Δώσαμε τα πάντα, πήραμε υποσχέσεις

tags :
Γεωργαντάς (ΝΔ): Δεν είναι θετικό το πρόσημο της συμφωνίας – Δώσαμε τα πάντα, πήραμε υποσχέσεις
Το μόνο πάνω στο οποίο μπορεί να ποντάρει η οικονομία είναι ότι στην επόμενη ημέρα θα υπάρξει ένας Κ. Μητσοτάκης που δεν θα αιφνιδιάσει κανέναν είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι το πρόσημο της συμφωνίας του Eurogroup της 15ης Ιουνίου δεν είναι θετικό διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Γεωργαντάς, καθώς όπως είπε η κυβέρνηση έδωσε τα πάντα και πήρε μόνο υποσχέσεις.
«Φοβάμαι ότι δεν είναι θετικό το πρόσημο (της συμφωνίας).
Τα θετικά που είχαμε να περιμένουμε από μια αξιολόγηση δεν τα βλέπω, ούτε ποσοτική χαλάρωση έχουμε πάρει, ούτε συγκεκριμένη δέσμευση για απομείωση του χρέους.
Δεν είναι δεσμεύσεις αυτές που μπορεί πάνω σ' αυτές να στηριχθεί η οικονομία.
Αυτή τη στιγμή το μόνο πάνω στο οποίο μπορεί να στηριχθεί η οικονομία είναι ότι στην επόμενη μέρα θα υπάρξει ένας Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος δεν πρόκειται να αιφνιδιάσει κανέναν.
Όλα είναι θολά, όλα είναι αόριστα, η οικονομική σταθερότητα δεν προκύπτει από το κλείσιμο της αξιολόγησης. Δ
Δώσαμε τα πάντα και πήραμε υποσχέσεις πάλι» ανέφερε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Γεωργαντάς, ο οποίος υποστήριξε πως κανείς δεν βλέπει τον αέρα της ανάπτυξης που διαλαλεί η κυβέρνηση.
«Το θέμα είναι ότι πρέπει να υπάρχει μια ηγεσία, η οποία να καθοδηγεί σωστά τον ελληνικό λαό, να έχει προγραμματισμό, ένα ξεκάθαρο λόγο να μην λαϊκίζει.
Η ΝΔ στηρίζει την προοπτική της χώρας για επενδύσεις, για προσέλκυση επενδυτών, λέει στους επενδυτές ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και πρέπει να έρχονται στη χώρα και να επενδύουν και πρέπει να θυμηθούμε τις φωνές του ΣΥΡΙΖΑ πριν από μερικά χρόνια, οι οποίοι έλεγαν ότι όποια επένδυση γίνει, όποια υπογραφή μπει δεν θα αναγνωριστεί από την επόμενη κυβέρνηση και κυνηγούσε τις όποιες επενδύσεις σήμερα προσπαθεί να τις αναπτύξει και να τις ιδιοποιηθεί» είπε ο κ.Γεωργαντάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης