Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σύγκρουση για τις συνομιλίες Καμμένου για το Noor 1 – ΝΔ: Γνώριζε ο Τσίπρας;

tags :
Σύγκρουση για τις συνομιλίες Καμμένου για το Noor 1 – ΝΔ: Γνώριζε ο Τσίπρας;
Τα ερωτήματα για τις αλλεπάλληλες συνομιλίες του Καμμένου με τον κρατούμενο ισοβίτη είναι αμείλικτα αναφέρει η ΝΔ
Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ για τις συνομιλίες που είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος με τον ισοβίτη κρατούμενο Μ. Γιαννουσάκη για την υπόθεση του Noor 1.
«Τα ερωτήματα για τις αλλεπάλληλες συνομιλίες του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένου με τον κρατούμενο ισοβίτη είναι αμείλικτα.
Γνώριζε ο κ. Τσίπρας τη δράση του υπουργού του;
Αναμένουμε από την Κυβέρνησή του την αποδοχή της πρότασης του Κυριάκου Μητσοτάκη για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Noor 1, για να λάμψει η αλήθεια» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ.
Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο εξαπέλυε επίθεση στον κ.Μητσοτάκη με αφορμή τη συνέντευξη του στην τηλεόραση του Star.
«Κάθε φορά που ο κ. Μητσοτάκης εκτίθεται ανεπανόρθωτα στη Βουλή, αναγκάζεται την επομένη να επανέλθει σε πιο προστατευμένο τηλεοπτικό περιβάλλον, μήπως και μαζέψει τα ασυμμάζευτα», αναφέρει σε σχόλιό του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
«Παρόλα αυτά, σήμερα χειρότερα έκανε τα πράγματα.
Ακροδεξιά ρητορική, ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής και επιμονή στη φαντασίωση πως η οικονομία ανακάμπτει, όχι επειδή η κυβέρνηση πετυχαίνει, αλλά επειδή ο ίδιος είναι στην αντιπολίτευση.
"Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε" που θα έλεγε και ο Πιραντέλο» ανέφερε στην ανακοίνωση του το Μέγαρο Μαξίμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης