Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Αθήνα ο γ.γ. του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού – Συνάντηση με Τσίπρα για το Κυπριακό

Στην Αθήνα ο γ.γ. του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού – Συνάντηση με Τσίπρα για το Κυπριακό
Στις 18:30 η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου
Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Η συνάντηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 18:39 σήμερα το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, θα επικεντρωθεί στις τελευταίες εξελίξεις για το Κυπριακό μετά και το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων στην Ελβετία.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαίδης, σε γραπτή δήλωση, αναφέρει ότι το ΑΚΕΛ τονίζει την ανάγκη η ελληνοκυπριακή πλευρά να επιδιώξει την διατήρηση του κεκτημένου των διαπραγματεύσεων, που διαρκούν σχεδόν δέκα χρόνια τώρα.
«Είναι αποφασιστικής σημασίας τα Ηνωμένα Έθνη και η Ευρωπαϊκή Ένωση να έχουν την ίδια εκδοχή με τον πρόεδρο Αναστασιάδη για τους λόγους κατάρρευσης της διαδικασίας στην Ελβετία.
Το αντίθετο, όπως ήδη διαφαίνεται να συμβαίνει θα έχει αρνητικότατες παρενέργειες, πέραν των όσων διαλαμβάνει η συνέχιση της κατοχής» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΚΕΛ, ο οποίος διερωτάται «πώς είναι δυνατόν, με βάση την εκδοχή του προέδρου Αναστασιάδη, η Τουρκία να βρισκόταν σε ευθεία και απόλυτη σύγκρουση με το πλαίσιο Guterres, αλλά ο τελευταίος, την επόμενη μέρα να χαιρέτησε την ισχυρή δέσμευση της Τουρκίας στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης