Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τί ειπώθηκε στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβούλιου - Τί ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας

Τί ειπώθηκε στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβούλιου  - Τί ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας
Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι δεν πρέπει να υπάρξει θερινή ραστώνη και με ορόσημο την παρουσία του στη ΔΕΘ το Σεπτέμβριο να δοθεί το στίγμα της κοινωνικής πολιτικής
Η στροφή στην καθημερινότητα του πολίτη, οι πολιτικές με κοινωνικό πρόσωπο και οι βασικοί άξονες του πολιτικού σχεδίου  του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα και την οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης του πολιτικού συμβουλίου υπό τον πρωθυπουργό.
Ο Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης για το κυπριακό στη Βουλή, συγκάλεσε το κομματικό όργανο στο γραφείο του στη Βουλή ζητώντας από τα μέλη της πολιτικής γραμματείας τις προτάσεις τους ώστε να διαμορφωθεί η εισήγηση του Ακέξη Τσίπρα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του Ιουλίου.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει και η πολιτική γραμματεία του κόμματος στην οποία συμμετέχουν  το 11μελες πολιτικό συμβούλιο μαζί με το 16μελες εκτελεστικό συμβούλιο.
Άλλες πηγές ανέφεραν ότι στη σύσκεψη συζητήθηκαν και όλα τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας μεταξύ των οποίων η αντιστροφή του κλίματος που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις, η υλοποίηση του κυβερνητικού έργου πρωτίστως μες την επίλυση πολλών προβλημάτων που αφορούν χαμηλοσυνταξιούχους και χαμηλόμισθους.
Τέλος οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι δεν πρέπει να υπάρξει θερινή ραστώνη και με ορόσημο την παρουσία του στη ΔΕΘ το Σεπτέμβριο να δοθεί το στίγμα της κοινωνικής πολιτικής.

Δ. Αλιφερόπουλος 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης