Τελευταία Νέα
Πολιτική

Για τον καιρό ενδιαφέρθηκε στη Φλώρινα ο πρωθυπουργός στη συνάντηση με τους τοπικούς φορείς

Για τον καιρό ενδιαφέρθηκε στη Φλώρινα ο πρωθυπουργός στη συνάντηση με τους τοπικούς φορείς
Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τις θερμοκρασίες της περιοχής κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ενώ έδειξε ενδιαφέρον για τις προετοιμασίες της αυτοδιοίκησης
Με τη βαρυχειμωνιά ασχολήθηκε ο πρωθυπουργός στη συνάντηση του με τους δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Βόρεια Ελλάδα.
Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τις θερμοκρασίες της περιοχής κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ενώ έδειξε ενδιαφέρον για τις προετοιμασίες της αυτοδιοίκησης.
Οι δήμαρχοι τόνισαν ότι οι θερμοκρασίες αγγίζουν έως και τους -30 βαθμούς Κελσίου και πως οι προετοιμασίες ξεκινούν τον Σεπτέμβριο.
Άλλωστε, όπως εξήγησαν, η χρήση της θέρμανσης ξεκινάει από τις αρχές του φθινοπώρου και διαρκεί έως το τέλος της άνοιξης.
«Γι’ αυτό τα έξοδα για τη θέρμανση είναι αυξημένα σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα» έσπευσαν να προσθέσουν.
Στη συνάντηση έλαβαν μέρος οι δήμαρχοι Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης και Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης, όπως και ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρος Καρυπίδης.
Τον κ. Τσίπρα, παράλληλα, συνόδευαν η γ.γ. Διαχείρισης Δημόσιας Περιουσίας, Πέτη Πέρκα και ο βουλευτής Φλώρινας, Κώστας Σέλτσας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης