Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας (ΝΔ): Επενδύσεις και επιχειρηματικότητα είναι άγνωστες λέξεις για το ΣΥΡΙΖΑ

tags :
Πέτσας (ΝΔ): Επενδύσεις και επιχειρηματικότητα είναι άγνωστες λέξεις για το ΣΥΡΙΖΑ
Το τετράπτυχο του Μητσοτάκη είναι πολιτική αλλαγή, μείωση της φορολογίας, παροχή ρευστότητας και αλλαγή επενδυτικού περιβάλλοντος είπε ο κ.Πέτσας
Την θέση πως οι επενδύσεις και η επιχειρηματικότητα είναι άγνωστες λέξεις για το ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο σύμβουλος του κ.Μητσοτάκη για θέματα δημοσιονομικής πολιτικής, Στέλιος Πέτσας.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και κληθείς να τοποθετηθεί για τις επισκέψεις του πρωθυπουργού σε επιχειρήσεις τις τελευταίες ημέρες, ο κ.Πέτσας υποστήριξε πως «δεν μας αγχώνει καθόλου που ο κ. Τσίπρας έρχεται στο δικό μας γήπεδο».
«Οι επενδύσεις και η επιχειρηματικότητα είναι άγνωστες λέξεις για το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί έχει αλλεργία σε αυτές» τόνισε ο κ.Πέτσας, ο οποίος αναφέρθηκε στις συζητήσεις που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ με εκπροσώπους φορέων στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ.Πέτσας έκανε λόγο για τα τέσσερα βήματα που υποστηρίζει ο κ.Μητσοτάκης πως πρέπει να ακολουθηθούν για να προχωρήσουν οι επενδύσεις στην Ελλάδα.
«Το τετράπτυχο αυτό είναι πολιτική αλλαγή, μείωση της φορολογίας, παροχή ρευστότητας και αλλαγή του επενδυτικού περιβάλλοντος» τόνισε ο κ.Πέτσας, σημειώνοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ είπε στους εργαζομένους της Ελληνικός Χρυσός με τους οποίους συναντήθηκε ότι η ΝΔ πιστεύει στην αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της χώρας με ταυτόχρονο σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος και στη δίκαιη κατανομή των πόρων ανάμεσα στους εργαζόμενους, στους επενδυτές και στην τοπική κοινωνία.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης