Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Δεν αισθάνομαι ξένο σώμα στη ΝΔ - Δεν υπήρξα, ποτέ ακροδεξιός

Γεωργιάδης (ΝΔ): Δεν αισθάνομαι ξένο σώμα στη ΝΔ - Δεν υπήρξα, ποτέ ακροδεξιός
Μου αρέσει η ελευθερία, η δημοκρατία, να υπερασπίζεται ο καθένας την ιδεολογία του, αλλά όχι διά της βία
«Δεν αισθάνομαι "ξένο σώμα" στη Νέα Δημοκρατία. Δεν θέλω το όνομά μου να χρησιμοποιείται ως διαφήμιση του αντισημιτισμού. Δεν υπήρξα, ποτέ ακροδεξιός και δεν καταλαβαίνω γιατί κατηγορούμαι επειδή κάποιος (ο Στυλιανός Παττακός) αποφάσισε να μου στείλει το βιβλίο του με αφιέρωση» δηλώνει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε μια εξομολογητική του συνέντευξη στην Καθημερινή της Κυριακής ο Α Γεωργιάδηε υποστηρίζει ότι «τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον επέλεξε για αρχηγό της ΝΔ πολύ πριν εκείνος καταθέσει υποψηφιότητα, όταν έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να ψηφίσει η ΝΔ τον νόμο Διαμαντοπούλου δείχνοντας ότι δεν έχει συστολή να υπερασπιστεί τις ιδέες του.
Και αν λόγω του παρορμητισμού του και των ενίοτε υπερβολικών δηλώσεών του έχει τύχει να βλάψει τη ΝΔ, ζητάει συγγνώμη».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζει ακόμη ότι δεν καταλαβαίνει γιατί το ΚΚΕ μπορεί να κάνει εκδήλωση στον Γράμμο και όχι η άλλη πλευρά.
Όπως το θέτει, "αν έχω πολιτικούς της δικιάς μου πλευράς να λένε τιμώ τους αγώνες της Αριστεράς, πρέπει να έχω και αριστερούς που θα λένε τιμώ τους αγώνες της Δεξιάς".
Ο κομμουνισμός δεν του αρέσει, επειδή δεν του αρέσει ο ολοκληρωτισμός.
"Μου αρέσει η ελευθερία, η δημοκρατία, να υπερασπίζεται ο καθένας την ιδεολογία του, αλλά όχι διά της βίας", λέει και σημειώνει ότι θα μπορούσε να καλέσει ακόμη και τους αναρχικούς που έκαψαν το βιβλιοπωλείο του να συζητήσουν μαζί του.
Όσο για την ταμπέλα "φον Άδωνις", απαντά ότι θα τη δεχόταν αν αυτοί που του τη φόρεσαν έγραφαν ""φον Τσίπρας και φον Καμμένος με δύο θαυμαστικά!", θυμίζοντας πως ποτέ δεν είπε ότι η χώρα ζει σε μνημονιακή κατοχή, ούτε πως όσοι υποστηρίζουν το μνημόνιο είναι "γερμανοτσολιάδες", χαρακτηρισμός που τον ενοχλεί, γιατί ο ίδιος δεν αμφισβητεί τον πατριωτισμό κανενός, "ούτε του Τσίπρα και του Καμμένου".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης