Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Να μην μιλάμε αόριστα για τις μεταρρυθμίσεις – Περιοδεία στη Θεσσαλονίκη

Θεοδωράκης: Να μην μιλάμε αόριστα για τις μεταρρυθμίσεις – Περιοδεία στη Θεσσαλονίκη
Με τον πρόεδρο του ΤΕΕ, Γ. Στασινό συναντήθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού
Την θέση ότι δεν πρέπει να μιλάμε αόριστα για τις μεταρρυθμίσεις διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει σήμερα περιοδεία στην Θεσσαλονίκη.
Κατά τη διάρκεια συνάντησης του με τον πρόεδρο της ΤΕΕ, Γ. Στασινό, ο κ.Θεοδωράκης επεσήμανε την ανάγκη να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις που αφορούν την βελτίωση του επενδυτικού κλίματος στη χώρα μας.
Ο κ. Στασινός παρουσίασε την ψηφιακή πλατφόρμα του ΤΕΕ όπου υπάρχουν σε αυτήν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για όποιον θέλει να επενδύσει ή να κτίσει.
Στόχος είναι να μπορεί ο οποιοσδήποτε πολίτης, μηχανικός ή επενδυτής, από το σπίτι του ή το γραφείο του, με το πάτημα ενός κουμπιού στον υπολογιστή του, να πάρει ολοκληρωμένη, έγκυρη και θεσμικά ασφαλή πληροφορία, με ισχύ διοικητικής πράξης, για το τι επιτρέπεται, τι απαγορεύεται, με ποιους όρους και προϋποθέσεις, για να φτιάξει αυτό που τον ενδιαφέρει.
«Όταν μιλάμε για μεταρρυθμίσεις δεν πρέπει να μιλάμε έτσι αόριστα.
Πρέπει να μιλάμε για συγκεκριμένες προτάσεις, λύσεις όπως αυτήν που μου παρουσίασε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ που μπορούν να διευκολύνουν τη ζωή των πολιτών και να απαλλάξουν τη διοίκηση από γραφειοκρατικό φόρτο που αποθαρρύνει τους επενδυτές.
Ασφαλώς και θα είμαστε δίπλα σε κάθε τέτοια προσπάθεια που προσθέτει αποτελεσματικότητα και αφαιρεί γραφειοκρατία από το σύστημα» τόνισε ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος σήμερα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη όπου μαζί με τον συγγραφέα Γιώργο Σκαμπαρδώνη θα έχει ανοιχτό διάλογο για το νέο προοδευτικό Κόμμα, ενώ παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί με τοπικούς φορείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης