Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιάρας: Η διαγραφή της Παπακώστα δεν έχει καμία σχέση με τον Άδωνι Γεωργιάδη

tags :
Τσιάρας: Η διαγραφή της Παπακώστα δεν έχει καμία σχέση με τον Άδωνι Γεωργιάδη
Η κεντρική γραμμή που καθορίζεται από τον πρόεδρο είναι και ο οδηγός για οποιοδήποτε στέλεχος ή βουλευτή τόνισε ο κ.Τσιάρας
Την θέση πως η διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα δεν έχει καμία σχέση με τον Άδωνι Γεωργιάδη και ότι αυτή οφείλεται στη διαφοροποίηση της κας.Παπακώστα από την κεντρική πολιτική γραμμή που έχει χαράξει ο κ.Μητσοτάκης διατύπωσε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Κ. Τσιάρας.
«Αυτό που εξελίχθηκε με την κα. Παπακώστα χθες το πρωί προφανώς δεν είναι ευχάριστο για κανέναν.
Ωστόσο σε ένα συντεταγμένο κόμμα, σε μια πολιτική παράταξη που θέλει να δηλώνει τη συνέπειά της στην ελληνική πολιτική πραγματικότητα, η κεντρική γραμμή που καθορίζεται από τον πρόεδρο του κόμματος είναι και ο οδηγός για οποιοδήποτε στέλεχος ή βουλευτή που θέλει να θεωρεί εαυτόν ενταγμένο σ' αυτό το κόμμα.
Το να παρεκκλίνει κανείς από την κεντρική γραμμή που καθορίζεται από τον πρόεδρο, συνιστά και έναν λόγο ώστε να μην βρίσκεται εντός του κόμματος ή της κοινοβουλευτικής ομάδος.
Η κα. Παπακώστα έδωσε αυτές τις αφορμές περισσότερες από μία φορά» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Τσιάρας.
Ερωτηθείς για την ασφάλεια μετά τα πρόσφατα περιστατικά με το Ρουβίκωνα και την επίθεση στο ΑΤ Πεύκης ο κ.Τσιάρας διερωτήθηκε αν «είναι αυτή εικόνα σοβαρής χώρας, αν είναι εικόνα μιας δημοκρατίας που έχει εμπεδωμένο το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη και αν είναι αυτό που προσδοκά ο μέσος Έλληνας πολίτης ως υποχρέωση της Πολιτείας απέναντί του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης