Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία υπό τον Τσίπρα – Στο επίκεντρο η γ’ αξιολόγηση και το ταξίδι στις ΗΠΑ

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία υπό τον Τσίπρα – Στο επίκεντρο η γ’ αξιολόγηση και το ταξίδι στις ΗΠΑ
Στις 10:30 το πρωί η συνεδρίαση
Υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα συνεδριάζει σήμερα το πρωί η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναμένεται να εξετάσεις όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.
Συγκεκριμένα, η συνεδρίαση, η οποία θα αρχίσει στις 10:30 το πρωί, θα επικεντρωθεί στα θέματα της γ’αξιολόγησης, του κοινοβουλευτικού έργου αλλά και της πρόσφατης επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και στα αποτελέσματα της.
Κατά τη συνεδρίαση, είναι πολύ πιθανό να εξεταστεί και το πώς θα κατανεμηθεί το υπερπλεόνασμα από το πρωτογενές πλεόνασμα, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι μεταξύ των εισηγήσεων είναι να το πλεόνασμα αυτό να κατευθυνθεί κατά κύριο λόγο στα ληξιπρόθεσμα του Δημοσίου σε όσο το δυνατό περισσότερες ευπαθείς ομάδες.
Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός αναμένεται να εκφράσει την αισιοδοξία του για το άμεσο κλείσιμο της γ’ αξιολόγησης και για την ανάγκη η κυβέρνηση να τρέξει όσο πιο γρήγορα μπορεί προκειμένου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της αλλά και στον απώτερο στρατηγικό της στόχο που είναι η έξοδος από τα μνημόνια και την επιτροπεία τον Αύγουστο του 2018.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης