Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στον Μητσοτάκη απαντά ο Τσίπρας για την εγκληματικότητα – Αναμένεται σφοδρή κόντρα

Στον Μητσοτάκη απαντά ο Τσίπρας για την εγκληματικότητα – Αναμένεται σφοδρή κόντρα
Στις 10:00 το πρωί στη Βουλή
Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη αναμένεται σήμερα στη Βουλή όπου ο πρωθυπουργός θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του κ.Μητσοτάκη για θέματα ασφάλειας και εγκληματικότητας.
Η συζήτηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 το πρωί στη Βουλή.
Πάντως η επίκαιρη ερώτηση του κ.Μητσοτάκη έρχεται σε μια χρονική στιγμή, κατά την οποία η Ελληνική Αστυνομία καταγράφει συνεχείς επιτυχίες κατά του οργανωμένου εγκλήματος.
Ήδη τις τελευταίες ημέρες η ΕΛΑΣ έφτασε στον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου, εξάρθρωσε τη σπείρα Γεωργιανών που λήστευαν και κακοποιούσαν ηλικιωμένους, έπιασε τον αποστολέα των εκρηκτικών δεμάτων, εξάρθρωσε συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών στα Εξάρχεια ενώ πρόσφατη ήταν και η επιτυχημένη αστυνομική επιχείρηση για την απαγωγή Λεμπιδάκη.
Υπό αυτό το πρίσμα ο πρωθυπουργός αναμένεται όχι μόνο να παρουσιάσει τις επιτυχίες της ΕΛΑΣ και της κυβερνητικής πολιτικής στο μέτωπο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, αλλά και να περάσει στην αντεπίθεση κατηγορώντας τον κ.Μητσοτάκη για ανομία με αφορμή τόσο την υπόθεση Siemens όσο και την υπόθεση Αυγενάκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης