Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει υπό τον Τσίπρα η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Στο επίκεντρο κυβερνητικό έργο και επίθεση στη ΝΔ για διαφθορά

Συνεδριάζει υπό τον Τσίπρα η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Στο επίκεντρο κυβερνητικό έργο και επίθεση στη ΝΔ για διαφθορά
Ο πρωθυπουργός αναμένεται να υποστηρίξει πως υπάρχει ένα πολύ θετικό κλίμα για την οικονομία
Υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα συνεδριάζει σήμερα στις 10:30 το πρωί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στην αίθουσα Γερουσίας στη Βουλή.
Είναι η πρώτη συνεδρίαση μετά το καλοκαίρι.
Ο κ.Τσίπρας στην ομιλία του αναμένεται να αναφερθεί στις έως σήμερα επιδόσεις της κυβέρνησης αλλά και να εξαπολύσει επίθεση κατά της ΝΔ όσον αφορά τη διαφθορά.
Ο πρωθυπουργός θα υποστηρίξει πως υπάρχει ένα πολύ θετικό κλίμα για την ελληνική οικονομία τόσο λόγω του ότι θα ολοκληρωθεί στην ώρα της η γ’ αξιολόγηση όσο και για τις προοπτικές που ανοίγονται ώστε η χώρα να βγει από την κρίση και από τα μνημόνια το καλοκαίρι του 2018.
Επιπλέον, ο κ.Τσίπρας θα αναφερθεί και στη διανομή του κοινωνικού μερίσματος και αναμένεται να ζητήσει να ακούσει προτάσεις και από τους βουλευτές του για το που πρέπει αυτό να κατευθυνθεί.
Πέρα πάντως από τις επιδόσεις του κυβερνητικού έργου, ο κ.Τσίπρας θα επιτεθεί στη ΝΔ, εστιάζοντας στα θέματα της διαφθοράς.
Ήδη από την αντιπαράθεση του με τον κ.Μητσοτάκη στη Βουλή, ο κ.Τσίπρας έχει αναδείξει τα θέματα της υπόθεσης της Siemens και της υπόθεσης Αυγενάκη, ενώ είναι πολύ πιθανό να αναφερθεί και στην εμπλοκή της Μαρέβας Μητσοτάκη στα περίφημα Paradise Papers.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης