Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπυράκη (ΝΔ): Καθόλα νόμιμη και δημοσίως γνωστή η συμμετοχή της Μαρέβας Μητσοτάκη σε offshore στα Κέιμαν

tags :
Σπυράκη (ΝΔ): Καθόλα νόμιμη και δημοσίως γνωστή η συμμετοχή της Μαρέβας Μητσοτάκη σε offshore στα Κέιμαν
Η κα.Μητσοτάκη ουδέποτε έχει βγάλει παρανόμως κεφάλαια από την Ελλάδα ούτε έχει «ξεπλύνει» χρήματα είπε η κα.Σπυράκη
Στην εμπλοκή του ονόματος της Μαρέβας Μητσοτάκη σε offshore εταιρεία στα νησιά Κέιμαν που εμφανίζεται στα Paradise Papers αναφέρθηκε η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη υποστηρίζοντας πως η συμμετοχή της στην εταιρεία ήταν καθόλα νόμιμη και δημοσίως γνωστή.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κα.Σπυράκη υποστήριξε ότι η εταιρεία προκάλεσε μάλιστα οικονομική ζημία στην κα.Μητσοτάκη και δραστηριοποιήθηκε μόνο κατά την περίοδο 2010-2012, διάστημα κατά το οποίο το ζεύγος Μητσοτάκη βρισκόταν σε διάσταση.
«Θεματοφύλακες της επιχείρησης ήταν οι αμερικανικοί τραπεζικοί κολοσσοί JP Morgan και Goldman Sachs, που αποτελούν εγγύηση για τη νομιμότητα όλων των δραστηριοτήτων» είπε η κα.Σπυράκη, τονίζοντας ότι η κα.Μητσοτάκη ουδέποτε έχει βγάλει παρανόμως κεφάλαια από την Ελλάδα, ούτε έχει «ξεπλύνει» χρήματα.
Όπως είπε η εκπρόσωπος της ΝΔ, η εν λόγω offshore εταιρεία αναγράφεται ακόμα και στο δημόσιο βιογραφικό σημείωμα της κας.Μητσοτάκη και δεν αποτελεί τίποτε κρυφό.
Μάλιστα η κα.Σπυράκη επιτέθηκε στην κυβέρνηση ότι προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη επαναφέροντας στο προσκήνιο ένα γνωστό θέμα, κάνοντας λόγο για «κέντρο διανομής» ειδήσεων του Μεγάρου Μαξίμου, και υποστηρίζοντας ότι φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης απλώς αντιγράφουν και αναδημοσιεύουν παλιές ειδήσεις για να χτυπήσουν τη ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης