Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Θράκη ο Τσίπρας – Παρών στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο αν. Μακεδονίας – Θράκης

Στη Θράκη ο Τσίπρας – Παρών στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο αν. Μακεδονίας – Θράκης
Στις 19:30 η ομιλία του πρωθυουργού
Επίσκεψη στη Θράκη θα πραγματοποιήσει σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα δώσει το παρών και θα μιλήσει στο 6ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.
Στις 11:00 ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα Θερμοκήπια Θράκης Α.Ε. στην Ξάνθη, ενώ στις 11:45 θα επισκεφθεί εργοστασιακούς χώρους του Ομίλου Πλαστικά Θράκης.
Στις 18:00 το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα έχει σύσκεψη με τους υπουργούς που συμμετέχουν στο 6ο Περιφερειακό Συνέδριο, τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστο Μέτιο και τον δήμαρχο Κομοτηνής, Γ. Πετρίδη.
Αργότερα στις 19.30, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στο 6ο Περιφερειακό Συνέδριο στην Κομοτηνή, με θέμα «Η Ανατολική Μακεδονία Θράκη στο Προσκήνιο».
Κατά την ομιλία του ο πρωθυπουργός, ο οποίος ανακοίνωσε χθες ότι το κοινωνικό μέρισμα θα φτάσει τα 1,4 δισεκατομμύρια ευρώ, αναμένεται να επισημάνει ότι τα δύσκολα για την χώρα είναι πίσω μας και ότι από τον Αύγουστο του 2018 θα αφήσουμε πίσω τα μνημόνια και την επιτροπεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης